Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 2004

Playstation 2
NHL 2004
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    281
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.4 8.6

Speltest av David

Inskickad av David den 19/06 -05 15:52

Handling / story / vad man gör i spelet
På NHL 2004 så spelar man allså ishockey. Man kan va lag från NHL, Elitserien, Finska Sm liga och Tyska DEL. Och så kan man va Landslag. Nu kan man även spela Dynasty-läget
där du är tränare över ett NHL lag. Där bestämer allt. Du kan höja och sänka biljetpriserma. Du kan scouta spelare. Du kan göra spelövergångar. Du ska försöka göra ditt lag så bra som möjligt. Du kan och så göra din egen tunering.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att NHL 2004 är ett mycket häftigt spel. De känns som man är med på isen och spelar. de är dubbelt så roligt som dom andra NHL spelen. För är kan man va Elitserie lag.
Jag tycker att skapa egen tunering är roligast för då får man bestämma vilka lag som ska va med och spela. Dynasty-läget tycker jag är lite segt. Jag tycker att de tar för lågt tid att spela klart en säsong. Men man kan simulera men de ju inte kul-

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är strålande. När man ser på en hockey såelare så der man verkligen att de är den spelaren.
Man har gjort ett bra jobb med grafiken. När man tar i kontrolen och börjar spela så är de så lätt. Man kan passa,skjuta hur lätt som helst. Ljudet är bra man hör ljudet från skriskorna. Man hör tacklingarna och komentatorn.
Spelets hållbarhet är bra. jag har inte trötttnat på de än. fast just nu spelar jag inte det. Spelet är roligt och därför så tröttnar man inte på de så fort.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10