Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 07

Playstation 2
NHL 07
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    128
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.4

Speltest av gnaage_t

Inskickad av gnaage_t den 24/02 -07 02:08

Handling / story / vad man gör i spelet
NHL 07 är ett ishockeyspel. Det finns 4 st olika ligor med lag man kan spela med. Det är: NHL, Elitserien, Finskaligan, Tyskaligan och Tjeckiskaligan. Om man vill kan man också spela med landslag. Alla dom bästa landslagen finns med men det finns också länder som Japan, Storbrittanien och andra såkallade "blåbärsnationer".

Man kan spela med eller utan regler och alla regler som används idag finns med. Det finns både Internationell icing och den icing som man använder i NHL. Man kan också välja om man vill köra med eller utan Red line offside.

Alla lag i NHL finns med och alla spelare!

Man kan köra väldigt många olika lägen i detta spel. Du kan köra träningsmatch, karriärläge, Dynasty Mode, Free for All, VM och en massa andra roliga lägen. På Dynasty Mode är du en tränare som ska göra laget till Stanley-Cup segrare. Du har 10 säsonger på dig att bli ett mästarlag! Du kan byta spelare, kontrakta free agents, skicka spelare till farmarlag och drafta unga talanger!
I Karriärläget kör du bara en säsong som tränare, och har mycket mindre att göra. Du slipper alla ekonomiska frågor och kan istället satsa allt på matcherna!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jättebra och det jag gillar mest är Dynasty Mode. Det är skönt att få höra ägaren berömma dig, men samtidigt jättejobbigt att höra honom klaga på dig! Det är också jätteroligt att spela matcher. Det kan vara svårt med det nya styrningssättet i början, men när man fixar det bli det jättekul! Det är rättså lätt att göra mål också, vilket också är väldigt bra tycker jag!

Betyg till spelet
Grafiken är nästintill så bra att man tror att det är riktiga spelare som åker där, så därför får grafiken en 9:a.

Spelkänslan är fantastisk med det nya sättet att styra. Det känns nästan som om det är man själv som åker med pucken där! Spelkänslan får en 10:a

Musiken är väldigt bra, men kommentatorerna Arne Hägerfors och Anders "Ankan" Parmström är väldigt jobbiga så det drar ner på betyget. Ljudet får en 8:a

Hållbarheten är övergrym! Jag har spelat nästan oavbrutet sen jag köpte det, och jag har inte tröttnat på det än. Hållbarheten får en 10:a

Spelet är absolut värt att köpa!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10