Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NHL 07

Playstation 2
NHL 07
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    128
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.4

Speltest av David

Inskickad av David den 23/01 -07 18:33

Handling / story / vad man gör i spelet
NHL 07 är det nyaste hockey spelet så här långt. Det är ett spel som är bra gjort. Det dom vanliga ligorna som Elitserien och NHL är förstås med. Men det finns även den Finska ligan, den Tyska och den Tjeckiska ligan. Du kan även bli manager för ditt favorit lag. Så länge det är lag från dom här ligorna som jag nämnde innan. Du kan även spela VM.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är bra gjort och jag gillar att spela det. Jag tycker att det är ett bra Ishockey spel. Där man kan spela för sitt favorit lag och spela med sina favorit spelare. Det är också roligt att man kan leda sitt ett Ishockey lag. Och det är lätt att spela för nu kan man få mer kontroll över spelarna. Du kan pass, finta med mera.

Betyg till spelet
Grafiken tycker jag är kanon. Man kan verkligen se spelarnas
ansikten och då tycker jag att det är ett bra spel. Spelkänslan är också bra. Man får verkligen bra kontroll när man spelar det. Ljudet tycker jag är bland det bästa på spelet. Det är riktigt bra musik på huvudmenyn. Och när man väl spelar spelet så är det ett riktigt bra ljud. Spelet har en bra hållbarhet. Man tröttnar aldrig. Så det här spelet tycker jag får fullt godkänt.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10