Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground 2

Playstation 2
Need for Speed Underground 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    15 november 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts, EA Canada
  • Antal ägare
    617
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.7

Speltest av fotbolljonte

Inskickad av fotbolljonte den 13/07 -07 14:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Need for speed Underground 2 är uppföljaren till Need for speed Underground. Som har fått en del nya uppdateringar.
Need for speed spelen handlar som sagt om bilar, fast Underground 2 så handlar det också en hel del om styling. Så har du en jätte snabb bil, fast den inte är snygg, kommer du ändå inte så långt. Det nya med Underground 2 är att du kan nu köra 3 nya olika slags race. Som då är: Drift i nedförsbacke, Street cross och Uppvisning. Att spela via internet funkar jätte bra och att använda "LAN" funkar också bra.
Need for speed Underground 2 utspelar sig i nattmörker hela tiden. Ett ljus som är coolt när man använder sig av neon.
Spelet går ut på att du skall vinna massa banor och få sponsorer och att styla din bil. Så att du får vara med på flera omslag.
Man ser nästan inget folk på Underground 2 som är lite trisst. De enda man ser är faktiskt bara de som hejjar på när man skall köra, och den som startat igång racet.
Mot de andra Need for speed spelen så är Underground 2 det bästa efter de tidigare. Sen Need for speed Underground så har EA Games gjort stora skillnader.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är så mycket bättre än de tidigare Need for speed spelen. Sen Underground 1 så har det blivit så mycket bättre. Med att det utspelar sig bara i nattmörker gör hela spelet mycket coolare. För eftersom spelet handlar mer om styling spelar nattmörket en stor del om varför det blir så bra med bilarna. Det enda jag saknar är nog att inte polisjakter finns med, fast det skulle kanske inte ens blivit bra på det spelet. Också något dåligt är att man aldrig ser några karaktärer från spelet, som mot senare Need for speed spel så har det alltid gjorts småfilmer när de som spelar handlar om gör något.

Betyg till spelet
Grafiken är väl sådär. Eftersom man knappt ser någon gubbe är tråkigt, fast grafiken på bilarna är ganska bra. Men lite bättre kunde det gärna fått vara. Så den får en 7:a av mig.
Spelkänslan tycker jag är bra. Det känns verkligen som man ibland sitter själv i bilen. Så det har de lyckats med. Så det får en 9:a av mig.
Ljudet är inte så bra, motorljudet är inte alls så bra, och musik gillar jag inte heller, så av mig så får ljudet bara en 5:a.
Hållbarheten är lite bättre. Man kan varva spelet två gånger utan att tröttna på det. Så för mig så får hållbarheten en 8:a.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9