Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Underground 2

Playstation 2
Need for Speed Underground 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    15 november 2004
  • Utvecklare
    Electronic Arts, EA Canada
  • Antal ägare
    617
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/08 -05 21:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man åker runt i olika städer, en av dom heter Baywiev, (tror det stavas så). Man kan åka till olika ställen som till exempel "plåtverksta´n" där man kan köpa spoilers, nya motorhuvar och så vidare. Man får börja med en bil som man har lånat, en Nissan 350Z. Sedan får man välja vilken bil man ska ha, och det valet är upp till er.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ganska kul. Speciellt om man kör två spelare, men om man kör det förlänge så tröttnar man. Att man kan åka runt i städerna är en stor skillnad mot Need For Speed Underground. Det finns nyare bilar och stylingsaker. Need For Speed Underground 2 är mycket roligare än Need For Speed Underground.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska bra, men grafiken på omgivningarna är inte så bra, en 7:a. Spelkänslan är relativt bra, men det är bättre med en ratt, en 7:a på den också. Ljudet är kanon bra och låtarna på Need For Speed Underground2 är bättre än på Need For Speed Underground en 8:a. Hållbarheten är inte den bästa, jag tröttnade på spelet ganska fort, en 6:a.

Totalbetyg: 7 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7