Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed: Most Wanted

Playstation 2
Need for Speed: Most Wanted
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  25 november 2005
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  530
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av Tekkennord

Inskickad av Tekkennord den 26/09 -07 00:18

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spelet handlar om köpa, köra, trimma och styla så mycket som pengarna räcker. Du ska egentligen bara köpa en bil och vinna race så att du får pengar och kan trimma och styla eller till och med köpa en ny bil.
Det finns ju en story i spelet också den handlar om att man ska komma så högt upp på blacklist som möjligt (blacklist är positions lisatn asså på vilken plats man ligger av alla street rejsarna i stan) och sedan slå ut Razor (sista bossen).

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt bra för det är så kul att köra runt i stan och så ä det ju kul att köra race men inte lika kul som att bara glida runt i stan och kanske reta upp polisen lite. Jag tycker bara att kameran är lite stel när man svänger för om du jämför nfs carbon med most wanted så har carbon en mycket bättre kamera. Det är också det att när man kanske bara bromsar till lite så känns det att bilen saktar in super mycket även om den inte gör det för att kameran åker så nära bilen när man bromsar.

Betyg till spelet
Grafiken är i världsklass jag älskar miljöerna och framför allt bilen som man kör. Detta spelet tycker jag är bättre än nykomlingen nfs carbon för här är det ljust som det inte är på carbon men det är ju olika spel men det som är ganska dåligt är att det aldrig blir natt det är alltid kväll eller morgon.

Spelkänslan är också super men det va ju det med kameran som kan va lite störande men det tänker man inte på när man kör så det gör inte så mycke. Huvudsaken är ju att det är kul att köra och det e det.

Ljudet är helt perfekt jag gillar musiken och motor ljuden är superbt bra gjorda. Slir ljuden är riktigt bra dom också.

Hållbarheten är är bara värd en stark tia det finns nästan inget roligare än att köra runt i stan och det tröttnar man ju knappt på men det är faktiskt dåligt att man inte för ett enda öre för t.ex en 20 minuter lång polis jakt så det är väldigt svårt att få pengar när man har klarat spelet.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9