Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Playstation 2
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    529
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9

Speltest av respektabel

Inskickad av respektabel den 25/12 -05 15:02

Handling / story / vad man gör i spelet
Need for speed most wanted utspelar sig då man är en så kallad "street racer" samtidigt som man tävlar mot andra street racers för att komma högre upp på den så kallade "blacklist", där de 15 bästa street racers finns med. Genom att bli jagad av polisen höjs din ranking snabbare än när du kör i vanliga street racings, men du måste dock akta dig för att åka fast. Om du inte har tillräckligt med pengar för att betala så blir det oftast game over för dig.

Vad jag tycker om spelet
Need for speed most wanted är det bästa av need for speed spelen som någonsin funnits. Tyckte du om föregångarna av need for speed är detta spel ett måste i din samling. Jag tycker om läget att när man blir jagad av poliser att man faktiskt inte bara kör inom en speciell bana där det bara finns en väg att ta utan att man kör omkring i en stad där man kan plötsligt köra ut på motorvägar, eller in i gränder, att köra runt i tunnlar, in på golfbanor och mycket mer. En annan sak jag gillar med spelet att för att uppgradera din bil eller köpa nya saker eller uppgraderingar så måste du åka dit på ett speciellt ställe på kartan för att komma dit, det är inte direkt bara så att man kan gå till en meny och göra det vilket jag tycker ger mer spänning då det kan komma poliser på vägen.

Betyg till spelet
Most wanted är ett spännande och roligt spel med lätta och svåra svårighetsgrader. Bilen kan bli skadad men inte så hårt att den inte går att köra eller så att det försämrar prestanda på något sätt utan mer hur bilen ser ut. Civilbilar kan man även också kvadda och även polisbilarna som till och med kan faktiskt gå sönder helt. Mitt betyg får faktiskt bli en 10. En liten sammanfattning av det hela är väl att pengarna är värt det.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10