Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed Carbon

Playstation 2
Need for Speed Carbon
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    3 november 2006
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    288
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.1

Speltest av Karate

Inskickad av Karate den 18/01 -07 23:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spelet går ut på att höra mot 4 olika bossar som alla har olika områden de härskar över. För att få köra mot de så måste du klara olika delar av området som styrs av "minibossar", alltså som är som undersåtar till den stora bossen. Det är 4 såna "minibossar" i varje område. Det finns ett antal olika sorters race: Drift (glid), Sprint, Bana, Hastighetskontroll (du ska åka i högst fart av alla i fenom olika stationer som ligger på en bana., Checkpoint (du ska åka till olika ställen på en viss tid) och canyonrac som går i två omgångar. Du ska jaga och bli jagad. Ju närmare du kommer när du jagar, ju mer poäng får du. Ju längre bort du drar ifrån när den andre jagar. ju mer poäng får du då. Mest poäng efter sista loppet vinner.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt, men se upp: man blir nämligen beroende. Ha någon speciell tid, sen spelar du inte mer. Låt inte småsyskon spela, de förstår inte. (om du inte är ett förstås). Se upp, det är rätt svårt. Man älskar spelet efter första sekund. Ha så roligt och spela inte mer än nödvändigt. Spela och njut!

Betyg till spelet
Grafiken är lysande. Bättre grafik i ett bilspel får man leta efter. Det ser ut som om du har sett det med egna ögon. Spelkänslan är härlig. Tänk dig sista kurvan, in på genvägen, polisen i hälarna, tre sekunder före tvåan, och in i mål. Sån känsla. Ljudet är inte vidare bra. Need for underground 1 t.ex. har mycket bättre ljud. Hållbarheten är fin. Det tar lång tid att klara, även om det inte känns så när det står 20 % med en gång.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 4 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8