Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NBA Live 2005

Playstation 2
NBA Live 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    09/28/2004
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    27
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.8

Speltest av Zackey

Inskickad av Zackey den 08/02 -06 19:13

Handling / story / vad man gör i spelet
I NBA live 2005 så spelar du basket i den största basketligan i världen NBA då såklart.
I NBA så kan du välja att spela ett Dynasty läge där du är Manager och har kontrollen över det mesta inom laget eller så kan du bara spela en vanlig serie.
Man kan också spela NBA ALL STAr weekend där du kan köra Slam Dunk Contest där det gäller att få så höga poäng av domarna som möjligt, du kan spela 3 point shootout där du ska sätta så många 3 poängare som möjligt. Du kan också spela All stars matcher mellan East och West.
Du kan också spela mot en kompis eller mot datorn one on one ute på gatan eller i en gympasal det väljer man själv så kan man se vem som är best inviduelt av er båda.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är riktigt bar och det är en skön spelupplevelse när du slänger dig in som ett NBA team coach.
man får ta hand om en massa övergångar och sånt och och hyra talang scouter som håller koll på unga spelare som kan bli din nästa värvning från någon amatör klubb.
Jag tycker att det är bra spel för du kan köpa skor och sånt som du sedan kan sätta på dina spelare inom laget så duk kan välja hur alla ska se ut och du kan göra i stort sett allt som man borde kunna göra i ett basketspel.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bar och jag gillar den men den är inte världsklas men den håller hög topp ändå.
Spelkänslan i spelet är väldigt bra och man gillar att spela, det som är härligast är 3 poängarna för dem e bara så ljuvliga när man tar ner dem till en viktig seger.
Ljudet är faktiskt riktigt bra man hör kommentatorerna skrika poöng skyttens namn och du kan ställa in din egen jukebox vilka låtar du själv vill ha.
Hållbarheten i spelet är precis som vilket annat spel som helst alltså väldigt kul och går att spela länge innan du tröttnar.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9