Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











NBA Live 2005

Playstation 2
NBA Live 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    09/28/2004
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    27
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.8

Speltest av IverZon

Inskickad av IverZon den 09/10 -05 21:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Nba Live 2005 går ut på att spela basket, allt från 1 on 1 matcher till Allstar Matcher. Man kan spela säsong och Dunk Contest (Dunktävling, Snyggast Dunk för er som inte visste)
3 poängs tävlingar med mer. Spelet handlar alltså om för det mesta om riktigt basket. På t ex säsong så börjar man med ett lag man väljer och sedan fort sätter det och man möter mycket olika lag från nba

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt och rekomenderas för alla basketälskare dock ej för såna som inte direkt gillar basket. Spelet kan vara lite svårt att förstå sig på i början så man bör pröva lite så man inte tröttnar direkt i början. Men man får en skön spelkänsla när man väl kommer in i spelet.
Grafiken är rätt så bra. Spelarna är väldigt bra gjorda men publiken är därimot dålig gjorda också. Ljudet är bra och man hör verkliga Basketljud som t ex när skorna skrapas mot marken m.m. Håll barheten är bra om man gillar basket för det är verkligt och det finns mycket olika saker som händer på en riktigt match.

Betyg till spelet
Grafiken får en nia. Spelkänslan får en tia. Ljudet får en åtta men ljudet är ändå grymt bra. Hållbarheten får en nia av mig men det är ju helt olika från person till person men jag ger det i alla fall en nia så det är nog mest ett spel för såna som gillar att det är liksom mest fokuserat på en sak. Men ett bra spel!

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10