Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











MTX Mototrax

Playstation 2
MTX Mototrax
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    31
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.1

Speltest av pastrana_199

Inskickad av pastrana_199 den 30/05 -05 12:31

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet går ut på att man ska bli bäst på cross. Man tävlar i tre tävlingar Supercross(SX),Motocross(MX) och FreestyleMotocross(FMX). Man kan även köra Freeride där man ska göra olicka updrag. Man börjar spelet hemma hos Travis Pastrana där man lär sej spelets grunder t.e.x hur man får en bra start. Man kan börja tävla på engång om man vill. Man kör två olicka klasser, man börjar med 125cc och en går man upp i 250cc. Man bör vänta med att köra FMX tills att man är i 250cc klassen.(det är mer kraft i 250)

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt bra. När man börjar kan man inte sluta! Men jag tycker att spelet borde ha fler banor i alla tävlingar. 8 i SX, 8 i MX och 4 i FMX. Jag tycker att FMX är roligast, men man måste nästan göra backflips i dom flesta tävlingarna. Det är i engilt mej ett par väldigt över drivna tricks i spelet som jag tycker förstör lite av det roliga=( .Det är i allafall det bästa spelet i denna kategori (om ni frågar mej)!!!!

Betyg till spelet
Grafiken är väldikt bara men det finns säkert några bugar i spelet!!Spelkänsla är nästan i världsklass!! Tricksen är väldigt värklighets baserat (utom nåra som ja nämnt).
Ljudet är bra men cross ljudet kunde ha varit värkligare. musiken i spelet är mycket bra, bl a lite ny musik från Slipknot!! Spelets hållbarhet är bra för att spelet gå igentligen inte att klara ut, men när man har kört klart dom sista tävlingarna så blir det inga fler som vill sponsra en (kan komma nån sponsor i bland) .

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10