Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Medal of Honor: Frontline

Playstation 2
Medal of Honor: Frontline
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    28 maj 2002
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    259
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.8

Speltest av Youas

Inskickad av Youas den 06/06 -05 23:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Under andra världskriget utspelar sig spelet i mycket fin miljö. Du är Tommy och är med USA för att ta kål på Nazisterna i Tyskland. Man spelar banor vid vatten, jordbruk, öppna marker, inne i byggnader och på tågstationer. Du har ett vapen och ska skjuta ner tyskar. Det är vapen från knytnäve, vidare till pistol och farligaste Bazooka.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är i mycket fint skick. Det är lärorikt. Det är bra att man inte ser blod eller att dem skadar sig. Spelet är bland dom allra bästa som finns. Frontline är även det bästa av alla Medal of Honor spel. Spelet kanske skulle ha lite bättre grafik annar är spelet helt okey. Det är bra att det finns många, måmga banor i olika miljöer.

Betyg till spelet
Grafiken är okej. Det är inte så bra. Man ser inte dom allra små sakerna, vad det kan vara för något. Fran långt håll ser maninte om det är en mazist eller en från sitt egna lag. Spelkänslan är den bästa som finns. Det är helt klart det bästa spelet sopm har bäst spelkänsla och hållbarhet. Man tröttnar liksom inte på det. jag har haft det i snart 3 år och tycker det är lika kul nu sokm när jag fick det. Ljudet är det bästa med spelet. dom fina, vackra låtarna gör så man får en lycklig känsla även om spelet inte är särsilt lyckligt. Det är klassisk musik. Skottlåssningar är helt okey. Det kan låta lite roligt men det är rättare sagt jätte, jätte bra.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 5 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10