Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Madden NFL 06

Playstation 2
Madden NFL 06
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    16 september 2005
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    6
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.5

Speltest av rugbyjohnny

Inskickad av rugbyjohnny den 28/01 -06 23:50

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet kör man i USA ligan NFL. Sporten vi pratar om är såklart Amerikansk Fotboll. Amerikansk fotboll är USAs national sport så Madden är väldigt stor i Amerika. I spelet kan man köra spelläget franchise mode = Man kör en säsong i NFL med ett lag och kontrollerar kontrakt, missnöje, speltid m.m. Ja det var väl vad man gör.

Vad jag tycker om spelet
Spelet innehåller väldigt skön spelkänsla, det känns verkligen som om man står där i arenan med flera tusen på läktaren. Grafiken är väldigt bra och det finns många spellägen. En annan sak som är bra är det finns många, många taktiker att välja emellan. Kan man inte reglerna i Amerikansk fotboll så är spelet väldigt lätt läst så man lär sig spelet snabbt.

Betyg till spelet
Om man inte kan så mycket om Amerikansk fotboll så gör det inte så mycket. Spelet är väldigt lätt läst så man lär sig reglerna på bara 2 timmar. Kan man mycket om Amerikansk fotboll så innehåller det stora stjärnor, mycket action och väldigt skön spelkänsla. Man kan även göra sköna touchdown som till exempel göra en volt in i touch down området.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10