Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLego Indiana Jones: The Original Adventures

Playstation 2
Lego Indiana Jones: The Original Adventures
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  6 juni 2008
 • Utvecklare
  Traveller's Tales
 • Antal ägare
  35
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.2

Speltest av Eragon_Lover

Inskickad av Eragon_Lover den 25/08 -08 11:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Spela som Indiana Jones, eller någon av hans vänner i arton olika banor, i helt olika miljöer, som liknar miljöerna i filmerna från 80-talet. Spela banorna, som om du är självaste skådespelarna i filmen, och gräv upp olika saker (om du har en spade), laga saker, ock bygg saker med legodelar, för att ta dig vidare i banorna. I första episoden, Jakten på den försvunna skatten, ska du jaga dina fiender, som har stulit kartan till den försvunna arken, med de tio budskapen, eller budorden från bibeln.
I andra episoden, De fördömdas Tempel , har du fått i uppdrag av infödingar att ta dig in i De fördömdas Tempel, för att frigöra slavar, som arbetar åt Kali-dyrkare.
I tredje episoden, Det sista korståget, handlar det om att komma före fienden till Jesus heliga graal, som ger en evigt liv om man dricker ur den. Allting bygger från filmerna. Sen när du klarat just det, kan du köra om banorna på fritt spel och ta kontrollen av dina egna fiender, och komma åt ställen som du inte kunde komma till förut, för att samla så kallade artefakter, och göra en egen samling.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är roligt, med att man skapa sina egna karaktärer med delar av andra karaktärer. Och att man kan köpa karaktärer som man sett i kortfilmer, som följer med spelläget "Story", och köpa karaktärer som man slagits mot, för att kunna göra en roligare spelmiljö är fantastiskt!
Bortsett från en dålig sak, förlorar man sina fyra liv, så återupplivas man på stället, med lite mindre pengar.

Betyg till spelet
Garfik: Grafiken är väldigt bra, när man räknar ser att lego gubbarna som man styr i spelet, är exakt likadana som i verkligheten, och att skaparna har gjort dem rörliga. Hade det inte varit för några missar i grafiken så skulle det blivit en 10.

Spelkänsla: Jag gav den en 10, för att man kan röra lego gubbarna hur man vill, och karaktärerna har olika sätt att slåss på.

Ljud Ljudet var helt okej, man kan tydligt höra musiken, och när man bekräftat något i en meny så kommer det ett tydligt ljud. Tyvärr är det samma musik på vissa banor, och att den fortsätter likadant hela tiden, kan vara lite störande. Därav en 7:a.

Hållbarhet: När man väl har klarat hela spelet, alltså fått hundra procent på det, så är det inte så troligt att man spelar det igen, förutom om man tycker att spelet verkligen är superkul. Därav 7:an

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10