Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Kingdom Hearts

Playstation 2
Kingdom Hearts
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    15 november 2002
  • Utvecklare
    SquareSoft
  • Antal ägare
    579
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.2

Speltest av Friendlord

Inskickad av Friendlord den 05/06 -06 12:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar spelet på Destiny islands. Du är Sora, en 14 åring som vill se HELA världen. Du har två vänner, Riku och Kairi. En dag vill Sora, Riku och Kairi se om det finns andra världar. Därför ska ni tillsammans bygga ihop en flotte. Efter andra dagen stormar det och Sora springer ut och ska flytta flotten. Men månen hade blivit ett svart energiklot. Och helt plötsligt fanns det en dörr, som aldrig funnits förut, men innan du får gå in i den dörren måste du hitta Riku. Han säger att enda chansen att komma ifrån Destiny Islands, är att åka ner i en svart sörja under honom. Sora springer mot Riku när han börjar åka neråt, men då blev han själv nerdragen. Men när de båda hade blivit nerdragna, så kom Sora (konstigt nog) tillbaka till ön, men nu hade han en stor nyckel i handen, som han kunde slåss med. Han sprang mot stället där dörren var och gick in genom den. Där träffade han Kairi och bakom henne var det en till dörr som öppnades och det kom vind ifrån dörren. Du flyger ut och möter ett stort svart monster. Sora kämpar och vinner till slut, men då blev månens kraft för stark och du flyger in i den... Sen kommer du till Traverse town och, så småningom träffar Sora Kalle och Långben.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättekul, men huvudena känns väldigt platta. Mycket känns som Zelda, på något sätt. Men det gillar jag. Spelkänslan är skön, men jag tycker det är irriterande att gå med styrspaken, istället för knapparna.
Men det är nog personligt. I alla fall är ljudet VÄLDIGT bra, jag vet inte varför, men jag gillar det!

Betyg till spelet
Grafik: Helt ok, men som jag redan nämt, känns huvudena väldigt platta.
Spelkänsla: Hyfsat, men lite svårt i början att lära sig att hoppa med cirkel och slåss med kryss. Och, även detta har jag nämt, att gå med styrspaken.
Ljud: Fantastiska röster, men lite återkommande ljud i bakgrunden...
Hållbarhet: Väldigt bra!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9