Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inJak and Daxter: The Lost Frontier

Playstation 2
Jak and Daxter: The Lost Frontier
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  20 november 2009
 • Utvecklare
  High Impact Games
 • Antal ägare
  7
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.8

Speltest av DarkKeyBlade

Inskickad av DarkKeyBlade den 10/07 -10 10:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Grundare: High Impact Games
Publicerad: SCE (Sony Computer Entertainment)
Kom ut: sent år 2009

[NOTERING] Jak and Daxter: The Lost Frontier är till PS2/PSP. spelet annonserades i E3 mässa i USA 2009, men det var okänt vilket bolag var bakom det, för att alla Jak and Daxter fans där ut visste inte om att TLF gjordes av High Impact Games, vilket kom som en besvikelse när folk fick reda på det.

[Storyn] Jak and Daxter börjar med att Jak, keira och Daxter sitter i en hellcat(ett flygplan) och försöker hitta ett sätt att laga planeten, för att planeten har brist på Eco, men medans dem åker så träffar dem på ett par pirater som försöker råna Jak och Company på Eco, men medans pirat ledaren och Jak slåss så råkar jak förvandla sig till dark jak, men han förvandlar tillbaka sig för att han kom på att det inte går för att planeten har brist på Eco, och pirat ledaren blev räd, och tänkte skjuta honom innan det var för sent, Daxter försökte rädda honom, men han missade och sköt deras egna skepp istället, och så krasch landar dem.

[Vad man gör] Vad man gör i spelet är att man ska hitta nya krafter åt Jak, som att stoppa tiden och att skapa en barriär runt Jak som skyddar honom mot skada, och hitta nya vapen, och vi alla vet att Jak and Daxter har lånat idéer från olika spel som super mario 64, sonic, och GTA, ettan rippade från Super Mario 64 för det mesta, och tvåan rippade från GTA, och trean rippade från 2an och la in lite grann av sitt eget. Tja, The Lost Frontier rippade den här gång lite gran från God Of War, och Ratchet and Clank.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet var kul, men jag varnar ni där hemma som läser detta, om ni har dem 3 första Jak spelen, så köp inte The Lost Frontier, men om du inte har spelat Jak and Daxter förut, då rekommenderar jag starkt det här till dig. Bra jobbat High Impact Game, men ni kunde ha gjort bättre.

Betyg till spelet
Grafik: 6. Ärligt talat, det ser ut som om grafiken gjordes 2005 eller 2006… men jag har inget stor klagomål om det... spelet är ändå bra

Spelkänsla 5. Ganska dåligt, jag tappade spelkänslan fort nät jag upptäckte att Jak har förlorat dem flesta av sina trademark moves, som att hög hoppa, och att rullhoppa, och han har T.o.m förlorat sin Hoverboard. ärligt talat, jag har spelat Jak 1, 2 och 3 som originellt grundades av Naughty Dog, och The Lost Frontier är ingenting jämfört med dem 3 spelen, men, men, det betyder inte att jag inte rekommenderar The Lost Frontier till vem som helst.

Ljud 5. Det var dåligt, det lätt som om musiken kom från ''Pirates of the caribbean'' filmerna, Men annars var allt *Box* *skjut* *hopp* ljud nästan likadant jämfört med Jak 3, och för första gången så kan man välja Svenska röster.

Hållbarhet 6, det var kul att Jak kunde stanna tiden som Kratos i God Of War, och att han kunde framkalla spikar från marken, han har några drag som på liknar Kratos drag i God of War 2, samtidigt är The Lost Frontier som Ratchet and Clank, att man har ett flygplan, och att man kan skjuta hooming missiles och etc, mycket likt Ratchet and Clank när man är i sitt flygplan. Men annars är inte hållbarheten så stark, man kommer att tröttna snabbt efter att man har kört i liksom 20 till 25 timmar

Totalbetyg: 5.5 Ljud: 5 Grafik: 6 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 5