Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och fången från Azkaban

Playstation 2
Harry Potter och fången från Azkaban
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 maj 2004
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    437
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 18/06 -06 18:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Tredje året har anlänt och Harry, Ron och Hermione har ännu ett år framför sig att upptäcka nya saker och lära sig mer än innan. Den här gången kan man spela allihopa, och varje av de har olika egenskaper i sig. Hermione har mer lära på lager än Harry och Ron och hon kan krypa igenom trångare utrymmen. Harry kan klättra och hoppa långt, och Ron kan snoka omkring efter sötsaker och nyttigheter, och så kan han slänga stinkbomber. Sirius Black - den ökände massmördaren - har rymt från trollkarlsfängelset Azkaban. Det har ingen lyckats göra tidigare, och dementorna (det hemskaste i trollkarlsvärlden, en dementor suger åt sig själen från en mugglare/trollkarl/häxa och fångar även deras glädje för att göra det olyckligt för de) sprids ut för att jaga efter honom tillsammans med ministeriet och även mugglarna. För att det ska vara säkert kring Hogwarts placerar de naturligtvis ut dementorerna runt som skapar hårda konsenkvenser för Harry, vilket är ett oturligt tecken...

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar det, absolut bättre än dataspelen ihop! Det finns flera miniuppdrag att göra och man bara fastnar. Man vägrar nästan göra något annat än att spela förrän man har klarat det. Absolut favoritspelet! Det finns olika svårighetsgrader hela tiden också. Ibland är det väldigt lätt, och ibland är det jättesvårt.

Betyg till spelet
Grafiken;
Jättebra, jag diggar den verkligen. Det finns små detaljer och större områden. En 10, för den är mer än strålande tycker jag.

Spelkänsla;
Helt klart en tia. Man känner sig inne i spelet väldigt mycket.

Ljud;
Musiken är underbar, och även ljudet till rösterna och sakerna man gör. En tia passar bra här tycker jag.

Hållbarhet;

Världsklass, man vill spela nästan hela tiden. Andra kan tycka olika, men jag älskar detta spelet verkligen.


Detta är verkligen värt och köpa!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10