Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och fången från Azkaban

Playstation 2
Harry Potter och fången från Azkaban
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    29 maj 2004
  • Utvecklare
    EA Games
  • Antal ägare
    437
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.9

Speltest av AnkAN87

Inskickad av AnkAN87 den 15/05 -05 19:23

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet Harry Potter och Fången från Azkaban ska man klara av olika uppdrag som man får när man t ex är på nån sorts lektion om magiska saker. Man kan spela som antingen Harry Potter som är huvudpersonen eller Ron Weasley och Hermione Granger som är Harrys kompisar. Man ska klara av ett helt skolår på Hogwarts (en skola där man lär sig magi osv) vilket inte alltid visar sig vara så lätt. Man börjar på ett tåg som kallas Hogwartsexpressen där man blir angripen av dementorer (en sorts magisk varelse som suger ur glädjen ur en) Harry svimmar och Ron måste hjälpa honom.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är bra eftersom det håller ihop bra med böckerna och filmen. Det är också lite klurigt eftersom de olika karaktärer har olika saker som var och en är bra på t ex Hermione kan krypa under saker medans Harry kan klättra på rep osv. När man spelat spelet ett tag som jag har gjort tröttnar man eftersom Hogwarts är så stort och till slut orkar man bara inte gå och leta efter magiska kort osv.

Betyg till spelet
GRAFIK: Grafiken är rätt så bra men det är lite stelt ibland. Ibland känner man inte igen sig i karaktärerna osv.

SPELKÄNSLA: Spelkänslan är inte så bra... Man orkar till slut inte göra saker och ibland tröttnar man på att karaktärerna inte kan göra så lätta saker som att leta i en bokhylla.

LJUD: Ljudet däremot är det inget fel på. Man känner igen musiken från filmen.

HÅLLBARHET: Hållbarheten är helt enkelt kass. Man vill inte leta kort eller göra om alla lektioner igen. Men jag tror att de som gillar att det är lite klurigt ibland skulle tycka det här spelet är bra.

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5