Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Gun

Playstation 2
Gun
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2005
  • Utvecklare
    Neversoft Entertainment
  • Antal ägare
    95
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.7

Speltest av Geezguy

Inskickad av Geezguy den 26/07 -06 23:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är Colton White, en mycket erfaren och skicklig cowboy. Spelet börjar med att Colton och hans far Ned ska ut och jaga. Efter att ha fångat flera byten väntar de sig stora summor. Ombord båten där de får betalt så händer något, Ned stänger in sig i ett rum, och Colton får syn på ett kassaskåp. Vad håller Ned på med?
Efter att skeppet blivit attackerad av laglösa banditer, och det slutar med att Ned dör i striden.

Vem har orsakat denna händelse? Kan det ha med kassaskåpet att göra? Colton är redo att bege sig efter hämnd mot alla som är inblandade....

Vad jag tycker om spelet
Jag har alltid gillat västern spel. Även om det är en väldigt välgjord story så är spelet alldeles för kort. Men med en bättre spelkänsla än Red Dead Revolver så slår den det spelet till 100%. Ljudet är höjdpunkten med spelet. Theme sången påminner lite grann om spelet Mafia fast med västern format. Jag blir aldrig less på att skjuta av oskyldigas kroppsdelar med gevär. Och aldrig blir man less på att spela poker eller jobba på en bondgård. Det här spelet är väldigt underhållande och köpvärt om du gillar genren.

Betyg till spelet
Grafik: väldigt fin, men inte tekniskt imponerande. Karaktärerna är väldigt välgjorda, men det är landskapen som kan förvirra en och den behöver en bilduppadetring. Hoppas det sker i uppföljaren, om det blir någon.

Spelkänsla: jag känner verkligen att jag är en cowboy. Colton är också lättstyrd, likaså på hästen. Det är också lätt att skjuta flera fiender Qucikdraw vilket sölar ner allt.

Ljud: som sagt, theme sången i spelet är det bästa i spelet. Jag kan se kompositören göra låtar till andra spel som i maffia generen, eller nått.

Hålllbarheten: spelet är väldigt kort. Även om det är över 10 banor så går dom väldigt fort att klara. Men med alla uppgraderingar som går att köpa under spelets gång.

Vad kan vi säga övrigt om Gun? Att det är ett köpvärt och underhållande spel om man gillar genren.

Totalbetyg: 7 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7