Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Gun

Playstation 2
Gun
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2005
  • Utvecklare
    Neversoft Entertainment
  • Antal ägare
    95
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.7

Speltest av felost

Inskickad av felost den 27/12 -05 13:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelaren man är (smeknamn:Kid) har minnen från när han var liten hans föräldrar blev mördade. Dom enda som levde var han och hans bror och deras vän Ned brodern lämnar över Kid till Ned och Kid växer upp och lär sig hantera vapen och rida Ned hjälper honom och till slut är Kid redo att gå ut i världen och söka hämnd på dom som mördade hans föräldrar.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jätte bra dom som har skapat Gta har också skapat spelet Gun dom kallar Gun för Westerns Gta. Och det är sant man lär sig jaga och skjuter massor. Man hjälper både fångar och indianer. Kort sagt det är ett jätte bra spel. Spelet är bättre än många spel detta är ett av mina favorit spel. För dom som inte äger spelet köp det detta är värt att testa.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är jättebra det är verklighetstroget och därför här det bra. Spelkänsla: jag är en sån som kommer in i spel och liksom hänger med i spelet det gör jag inte så mycket i det här spelet men det är ändå bra. Ljud: Ljudet är jätte bra det är rätt ljud på rätt plats. Hållbarhet: Spelet är hållbart en så länge har mitt spel inte kraschat men det hackar lite ibland.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8