Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av King_F_R_C

Inskickad av King_F_R_C den 13/09 -08 08:32

Handling / story / vad man gör i spelet
För fem år sedan rymde Carl "CJ" Johnson från den press han hade i gänglivet i Los Santos (inspererat av Los Angeles), San Andreas, en stad som höll på att falla omkull för allt problem med gäng och droger.

Nu, i det tidiga 90-talet återvänder han hem efter att rivalgänget "The Ballas" har mördat hans mamma. Hans familj och gäng (The Grove Street Familars) har fallit ifrån varandra på grund av drog problem. När han återvänder hem stöter han direkt på några välbekanta, Officer Tenpenny och Officer Pulaski. De anklagar Carl för mord på en polis och slänger sedan ut honom i Ballas gäng område. CJ är tvingad att göra sin livs resa över hela San Andreas för att rädda sin familj och att få veta att gårdagens vänner är dagens fiender. Välkommen till San Andreas.

Vad jag tycker om spelet
San Andreas är lugnt bästa spelet som går att köpa till Playstation 2 men alla spel har sina brister. Till exempel så tycker jag inte om alla dessa onödiga biljakter som inte leder någonstans. Jag skulle döda Ryder genom "Drive-By" med båtar och fick slut på ammunitation. Under tiden jag jagade honom insåg jag att spelet skulle sluta med att han voltade och båten skulle börja brinna. Ganska irriterande. Sedan är det massa med saker i spelet som är kul och utmanande dock är det svårt att få 100% men det gör San Andreas till ett bra spel.

Betyg till spelet
Grafiken är bland det bästa tills att GTA IV kom ut och därför en nia. Grafiken är mycket bra med vissa buggar/glitchar som till exempel när man håller i en minigun och zommar in ser man att CJ inte håller i den.

Spelkänslan är verklig men... Det är ju inte verkligt att överleva ett 300 meter hopp om man drar ut fallskärmen fem sekunder innan man landar.

Ljudet är jättebra och man får många roliga kommentarer av personer på gatan t ex.: "Are you wearing a diaper?", "Whooo nice haircut!" eller "I would date you." Så det är inget fel på ljudet.

Hållbarheten får en sexa för det är så mycket att göra men ändå ganska bra. Dock är ett spel med mycket att göra ett bra spel.

+ Det bästa som finns att köpa till Playstation 2 idag.
- Kan vara så att det finns många glitchar och halvdåliga saker.

Sammanfattning: GTA: San Andreas är det bästa Playstation 2 spelet med mycket saker att göra och man blir aldrig trött på det. Men eftersom GTA IV/4 har kommit ut så är det inte längre det bästa GTA spelet men det hindrar inte folk från att spela det? Hoppas inte det...

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8