Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2020
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9

Speltest av achmedgamer

Inskickad av achmedgamer den 31/05 -05 11:57

Handling / story / vad man gör i spelet
I GTA San Andreas styr du Carl Johnson. Carls mamma har dött och CJ reser tillbaks till sin gamla gata i Groove Street. Där bor han brorsa Sweet och några andra polare. I spelet kan man göra många saker. Du skall klara uppdrag med CJ för att komma vidare i storyn. Du kan även skjuta och döda vem du vill på gatan, och sno första bästa bil!!!Till skillnad från det tidigare spelet GTA: Vice city så har kartan vuxit rejält och du har skills (Weapon skill osv...)

Vad jag tycker om spelet
Spelet är mycket välgjort och kul. Det finns så mycket att göra. Du kan tex. köra bil,flyga,cykla,åka båt,använda jetpak mm. Spelet har många uppdrag och det gör att du knappt tröttnar på spelet (för det finns så mycket att göra). Roligast av allt är att bara döda folk, men tyvärr så kommer polisen. Liksom i tidigare GTA spel har du en "wanted level" som gör att poliserna jagar dig olika mycket.

Betyg till spelet
Grafiken får en sjua, borde fått sämre, men tanke på hur stort spelet är så för den sju. Spelkänslan är mycket bra och får 10. Ljudet också bra. Hållbarheten får också en 10, jag har sagt det förut, Det finns så mycket att göra!!! Ett minus i spelet är 18 års-gränsen. Gillar man våld, så rekommenderar jag detta spel!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10