Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Playstation 2
Grand Theft Auto: Liberty City Stories
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 juni 2006
  • Utvecklare
    Rockstar Leeds
  • Antal ägare
    199
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 6.1

Speltest av okini

Inskickad av okini den 25/06 -07 16:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Libert City stories är ett GTA spel som utspelar sig i staden Liberty City. Man är en person som heter Toni Cripani som har återvänt till Liberty City efter att ha flytt på grund av att han mördat en viss person som tillhörde maffian Leone. Nu är han tillbaka och året är 1998. Man får arbeta åt olika personer och man börjar med att jobba åt Leone maffians boss och man får en lägenhet och direkt efter det börjar alla updrag. Det är färre uppdrag än i förra mycket bättre spelet San Andreas. Om jag mins rätt är det ungefär 60-80 uppdrag och det är lite om man jämför med San Andreas som typ har tredubbelt så många. Men däremot tycker jag faktiskt det är roliga uppdrag förutom alla onödiga och tråkiga racing uppdrag som man får göra på första ön som heter Portland island. Det finns tre öar men dem är små tycker jag. Man får arbet för Tonis mamma ,Leone bosse, en gubbe som äger en sky skrapa på andra ön föresten det var så länge sedan jag spelade så jag kommer inte ihåg namn men det fanns också en annan gubbe som man för göra massor av mysko uppdrag för och det är typ dem svåraste uppdagen. Han är den jobbigaste gubben vad jag minns men i alla fall när man har klarat ut spelet får man 500.000 dollar men eftersom att det inte finns någonting att köpa som på San Andreas tex kläder hus osv. Liberty city stories är ett både ett roligt och tråkigt GTA, när man har klarat ut det. Då finns det inget annat än att utforska dem redan utforskade platserna i lilla staden LIBERTY CITY...

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Lberty city stories är ett halvbra GTA. Det är både väldigt kul och halv kasst. Men det är i alla falla ett GTA man okar spela om ett par gånger tills man tröttnar helt och hållet. Det som är bra är att det finns mindre bugar än i San Andreas som bara va fullt med både roliga och onödiga bugar så det där med bugarna är ett plus.

Betyg till spelet
Grafiken är bra när det gäller människorna. Fotgängarna är är bättre gjorda än i dem andra GTA men det som är andledningen till att jag bara har givit 5 av 10 på grafiken är att allt annat är betydligt mycket fulare än i förra GTA spelet som också är kasst när det geller grafik. Spelkänslan är usel och det är nästan det sämsta men det finns en sak som är värre och det är ljudet. Alla bilar låter ju likadant!!!!! det är sjukt dåligt bil ljud men ändå är hållbarheten jätte bra. Fastän det är så många nakdelar är det svårt att tröttna på så trots allt tycker jag man helt utan tvekan att man ska köpa det om man har en PSP eller en PS2.

Totalbetyg: 4.8 Ljud: 3 Grafik: 5 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 3