Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto III

Playstation 2
Grand Theft Auto III
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    26 oktober 2001
  • Utvecklare
    DMA Design
  • Antal ägare
    694
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.4

Speltest av Tempest

Inskickad av Tempest den 04/07 -05 21:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att du ska råna en bank.
En kväll åker ni dit för att slå till. Ni tar alla pengar men precis när du kommer fram till bilen för att ge dig av så blir du stoppad. Du blir lurad,övergiven och skjuten.
Du hinner inte där ifrån eftersom du blev skjuten. Så polisen tar dig och nu verkar hoppet vara ute. Men plötsligt händer det. Polisen har bestämt att du och några andra kriminella ska förflyttas till ett annat fängelse. På vägen dit så har några andra kriminella bestämt för att rädda dig och de andra. De stoppar polisbilen,räddar fångarna,spränger bron och åker därifrån.
Du är ju självklart att du är efterlyst så nu får du ligga lite lågt i början.
Du åker med 8-ball till ett gömställe och byter kläder. Du åker senare med 8-ball till Luigis klubb. Det är här det börjar. Nu ska du hämmnas på de som lurade dig. Du måste, döda,överleva,uppföra uppdragen bara för att ställa allt till rätt igen. Nu har du din chans. Den enda chansen och du måste ta den. Det är nu det gäller, Nu eller aldrig. Det är upp till dig att sköta resten!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är ett väldigt roligt spel.
Det är roligare på PS2 än på PC. Det är ungefär samma handling och det finns inga mer specialefekter på PS2 än på PC bara det att det är roligare.
Jag gillar verkligen det här spelet. Det är ett spännande,överaskande,action, och spännande spel. Det här är ett spel alla skjutspels älskare borde ha.
Även om Gta sa är mer populärt borde man ha det här i sin hylla. Det är en väldigt bra och spännande handling i spelet som gör att man aldrig vill sluta köra det.
Jag rekomenderar det här spelet från 12 år. Som jag sa tidigare alla skjutspels älskare borde ha det här i sin hylla. Rekomenderat pris är nog 200-300 kr.

Betyg till spelet
Grafiken får en stark 9a. Jag tycker grafiken inte är så mycket sämre här än på Gta sa. Man ser klart och tydligt smådetaljer.
Det som gör så att det inte får en 10a är att de kanske skulle haft lite mer special funktioner.
Spelkänslan är otroligt härlig den med. Det hörs och det känns mycket verkligt, och att det varierar från dag till natt gör så att det verkligen känns nära verkligheten. Spelkänslan får en 10a.
Ljudet är väldigt bra det med. Det låter verkligt när man skjuter och går och pratar med andra människor.
Väldigt bra och jag är mycket imponerad. Jag ger ljudet en stark 10a.
Hållbarheten varar väldigt längen.
Själv har jag inte klarat ut spelet och det är verkligen ett bevis på att hållbarheten håller väldigt länge. Och om man klarar det tror jag man aldrig tröttnar. Man kan nog köra det om och om igen. Hållbarheten är nog den jag är mest imponerad av med spelet. Att de kan dra ut hållbarheten så långt. Det känns verkligen fantsktiskt. Det är nog inte så lätt att dra ut hållbarheten med andra spel. Det här är en av de spelen som klarar det. Jag ger hållbarheten en jättestark 10a.

Mycket nöje och ha en kul och trevlig stund då du kör det här spelet.


MvH|Tempest|

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10