Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











God of War

Playstation 2
God of War
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 juli 2005
  • Utvecklare
    SCE Santa Monica
  • Antal ägare
    108
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9

Speltest av kirby_white9

Inskickad av kirby_white9 den 10/07 -05 00:05

Handling / story / vad man gör i spelet
I inledningen möts vi av en närbild på ett väderbitet ansikte. Ansiktet tillhör Kratos, spelets protagonist och en antihjälte av rang. Han befinner sig på ett berg vid en klippkant redo att kasta sig i avgrunden och därmed ta sitt liv. Inte ens när gravitationen accelererar honom mot hans ofrånkomliga öde rör han en min. Kort därefter börjar spelet, och själva äventyret utspelar sig under de tre veckorna som ledde till händelserna i introt.

Vad jag tycker om spelet
Om det inte har framgått tidigare så kan jag berätta att God of War är ett synnerligen våldsamt spel. Kroppar slits itu, civila dör som flugor, skrikande personer bränns levande, och färgen röd dominerar från den första bildrutan till den sista, inte minst i de många filmsekvenserna. Dock blir jag aldrig äcklad eller provocerad.

Betyg till spelet
Grafik: Väldigt inspirerade miljöer och lyckad karaktärsdesign. Sonys tolkning av den grekiska mytologin är läcker. En 9:a.
Spelkänsla: Lagom långt. Kul med upplåsbara extramaterial. En 7:a. Ljud:Bra röstskådespeleri och professionellt ljudbygge. Musiken kunde dock ha varit mer originell. En 8:a.
Hållbarhet:En härlig splattermatine med både Muskler och still. En 9:a.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7