Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Street

Playstation 2
FIFA Street
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    11 mars 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    190
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.3

Speltest av Jambamusen

Inskickad av Jambamusen den 11/04 -06 11:13

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar med att skapa en gubbe om du vill, sen så ska du träna upp den i karriärläget så att den får fullt i allt.(Till exempel i gubbe heter Sweet) Målet är att klara hela spelet alla städer och sånt. Om du inte vill det, spela en vanlig match på gatan i Marsielle eller någon annan stad. Du kan spela med landslag och skapa ditt eget stjärnlag med dina favoritstjärnor över hela världen.

Vad jag tycker om spelet
Gatorna är härliga med väldigt mycket ljus och sånt. Finterna man kan göra är underbara och ladda upp din gamebreaker med tricks och finter så ska det bara smälla till! Det är lite svårt att komma in i början det gör att det tappar lite hållbarhet men i helheten så är det väldigt bra. Jag säger bara en sak "Det räcker inte bara att vinna, du måste göra det med stil"

Betyg till spelet
Grafiken är underbar. Man ser finterna och man lär sig dom snabbt. Spelkänslan är grymt grym! Du lär dig finterna själv och ett tag framför det spelet och du kan finta som jag vet inte vad! Ljudet är framför allt bra jag gillar DJ:en i bakrunden som pratar. Hållbarheten är bra men som alla andra spel oftast efter 3 dagar är det tråkigt det också!

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10