Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA Football 2005

Playstation 2
FIFA Football 2005
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    296
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 8.7

Speltest av IverZon

Inskickad av IverZon den 18/12 -05 21:49

Handling / story / vad man gör i spelet
Fifa 2005 handlar om fotboll. Det är fotboll från hela världen. Det finns mycket olika saker i spelet som t ex karriär där man börjar med t ex Aik och så spelar man typ i 20 år ( i spelet alltså ) Det är är väldigt kul. Man kan köra mot varandra eller träna på olika saker som t ex frisparkar och sånt. Man kan även spela turnerings läge då man t ex väljer Italenska Ligan och typ Milan eller något. Man kör då en säsong med laget.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycket att Fifa 2005 är ett bra spel. Det är väldigt bra grafik. Man ser spelarna tydligt och även annat är bra gjort.
Spelkänslan är bra. Man kommer in i fotbollens värld när man spelar det. Mycket som t ex skjuta långskott, nicka, dribbla, skottfinta, lobba och mycket mer har känsla i sig när man utför det. Ljudet på spelet är väl bra. Man hör publiken som på riktigt och när man kör match så när hemmalaget gör mål så hör man publikens vrål, men när bortalaget gör ett mål så hör man inte så mycket eftersom de inte har lika mycket publik och det är et verkligt ljud. Om man träffar stolpen så hör man även ett verkligt ljud därifrån och ibland kan man till och med höra att coachen skriker: "Bryt!" , "Bryt!" eller "Skjut!" mm. Hållbarheten är ju väldigt bra. Jag tycker att det är svårt att tröttna på det för att det finns alltid något nytt man hittar på spelet. Speciellt att köra mot varandra är vad jag tycker väldigt svårt att tröttna på. Karriären tar ganska lång tid och den tröttnar man inte heller direkt på.

Betyg till spelet
Mina betyg: Grafiken är riktigt bra och får en 9a av mig. Spelkänslan är jättebra och får en 8a av mig. Efter att ha spelat det ett tag så får det en 8a. Ljudet på spelet får en 9a för stolpträffarna och sånt är ju riktigt bra. Hållbarheten får av mig en 9a. Om man spelar länge i sträck tröttnar man, men med tanke på det så är det bra hållbarhet.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8