Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 09

Playstation 2
FIFA 09
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    3 oktober 2008
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    56
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.9

Speltest av jonas_skate1

Inskickad av jonas_skate1 den 22/06 -09 02:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Som ni kanske vet är FIFA en av de mest uppskattade sportserierna i världen. Spelet handlar om fotboll och man spelar med lag över hela världen. I spelat spelar man vänskapsmatcher, tränar upp lag/spelare och mycket annat. Du kan också göra egna turneringar eller spela andra som spanska ligan och många fler. FIFA 09 har som sagt samma saker som alla de andra FIFA-spelen. Även som FIFA 08 har det "Be A Pro" där man är en ensamspelare och jobbar med ett lag. Det har också det mycket uppskattade "Karriärläget", där du tränar upp spelare och lag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är mycket bra. FIFA är det mest uppskattade fotbollsspelet i världen och det tror jag att de kommer förbli när FIFA 2010 släpps. FIFA är ett utav de bästa spelen jag har (av en hel del). Man kan aldrig varva ett FIFA spel för man kan göra så stor skillnad med lagen när man köper/säljer spelare i karriärläget. Och när du tröttnat med ditt första lag så har du runt 400 andra lag som behöver din hjälp.

Betyg till spelet
Grafiken är strålande i mitt tycke, så jag ger den en 9 för det. Det ser ut som om man kollar på en riktig match. Spelarna kan dock inte se ut som det gör men de är bra för att vara på en konsol.

Spelkänslan är i världsklass så jag ger den en 10. Man kan känna press när man är i straffläggning i slutat av en turnering och mycket annat.

Ljudet är bra. Det smäller när man skjuter på bollen och samma när man träffar ribban. Spelarna stönar också när man blir tacklad. Publiken är också helt okej. De skriker och annat som de ska göra, så det får 9.

Hållbarheten är bra men inte lika bra som de andra sakerna för man kan tröttna på den efter någon månad. Den får betyg 8.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10