Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 07

Playstation 2
FIFA 07
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    Team Fusion
  • Antal ägare
    286
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.1

Speltest av The0dr

Inskickad av The0dr den 29/07 -07 14:19

Handling / story / vad man gör i spelet
FIFA 07 är ett toppen fotbollsspel där du kan köra vanliga matcher (mot datorn eller en kompis) och du kan köra kariärläget. I käriärläget ska du välja en liga och ett lag och sen börja spela matcher. Men en del spelare blir snart för gamla för att spela så du behöver sälja dom för att få mera pengar så du kan köpa en ny spelare som ersätter dom. Spelarnas förmågor utveclkas som i värkligeheten efter hur mycket dom får spela osv. Om du inte sköter ditt jobb som en tränare blir du sparkad och får inte fortsätta. Du kan byta klubb under kariärens gång.Vinn ligan vinn alla cuper och bli det bästa laget i världen!

Vad jag tycker om spelet
Ett härligt Fotbollsspel som jag tycker är ett av dom bästa fotbollsspelen jag har spelat. Det är klart bättre än dom andra Fifa spelen. Man kan välja så många spellägen så man blir sällan trött på det. Du kan spela online du kan prova på det intressanta livet som tränare i kariärläget du kan skapa egna turneringar du kan träna i träningsläget och såklart spela en vanlig match. En klar förbättring från dom förra Fifa spelen är att det finns svenska komentatorer som tycker till om matchen. Det kan ju bara hända att dom biter sig själva i tungan och säger helt fel.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt mycket bättre än vad vi har sett i FIFA 05 och 06 ingen spelare är den andre lik. Det ända dåliga med grafiken är att publiken fortfarande inte ser bättre ut än vad den gör och det tycker jag är dåligt. En åtta.
Spelkänslan är väldigt bra när man riktigt känner när man skjuter iväg ett skott och det skakar i kontrollen om man blir tacklad eller skjuter ribba t.ex. En nia. Ljudet är ju som sagt bra med dels musik i bakrunden vid huvudmenyn men också dom nya rösterna som komenterar varje match med svensk röst. Nackdelen med ljudet är att låtarna tröttnar man snabbt på och komentatorerna säger ofta fel. En nia. Hållbaraheten är jag nöjd med, särskilt käriärläget. Du ska kämpa dig igenom 15 år som tränare och göra ditt lag så bra som möjligt. 9 poäng.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9