Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 07

Playstation 2
FIFA 07
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    29 september 2006
  • Utvecklare
    Team Fusion
  • Antal ägare
    286
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.1

Speltest av ZcuB

Inskickad av ZcuB den 02/11 -06 23:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Fifa 07 är ett spel om fotboll. Du kan spela som klubblag och landslag. Det finns många ligor, Som från La Liga ända ner till Mexikanska Ligan. Du kan även spela karriärläge, där du själv är tränaren och styr ditt lag som du väljer. Det som är nytt i karriärläge i Fifa 07 är att det är riktiga pengar som tillexempel: 50 miljoner kronor och sånt. Du kan även spela turneringar eller varför inte göra en egen?

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att detta är det bästa Fifa i Fifa-serierna. Även det bästa av alla fotbollsspel. Den nya Boll-i-luften-tekniken är bara så grym. När bollen är i luften så måste du kämpa om en plats i luften. Träng och kläm på din motståndare för en bättre plats för en nickduell! Fasta situationerna är mycket bra! På en frispark kanske du vill göra en överstegsmetod så varsågod? Nu kan du kombinera mycket mer saker i dom fasta situationerna! Finterna är lite mer komplicerade men det finns nackdelar och fördelar till det. Nackdelen är att om du kanske vill göra en överstegsfint bara så måste du röra högra spaken i en speciell rörelse, men det som är bra ed det är att du får själv göra finten, att du inte bara trycker fram utan du måste själv röra högra spaken som dom rör benen. Du kan även hitta speciella finter som inte står med i manualen, Som tillexempel: Ronaldinho. Du kanske rör spaken soom en överstegsfint så kanske han gör en 2-touch!

Betyg till spelet
Detta spel är det bästa!

Grafik: 9, Det är precis på gränsen till perfekt. Kanske 1 gång av 99 så kan du se en liten bugg med att kanske foten går i genom bollen eller målvakten inte rör bollen när han räddar och släpper retur. Men annars, är det strålande. Varenda detalj i en fotbollsspelare är slipad. Varje spelare har sina riktiga fotbollsskor, Och dom är finslipade, och inte suddiga skor som på 05 och 06.

Spelkänslan: Världsklass! Vill du passa snabbt till han som är bakom? Vänd dig till han. Nu måste du vända dig till den spelare som du vill slå passen till. Om du inte vänder dig till han så slår din spelare en dålig pass som varken kommer fram eller åt sidan. Skottmotorn är mycket bra. För att få det perfekta skottet så måste du slå med rätt fot och stå perfekt. Du kan inte stå från en dålig vinkel annars blir det ett dåligt skott! Världsklass!

Ljud: Mycket bra musik men dom svenska kommentatorna (som gör fotbollsdebut i Fifa-serien) kunde ha varit bättre. Dom säger ibland i början av en match "Välkommen till EA Sports Fifa 07 Spelet" som dom inte borde göra. För det ska ju vara så verkligt som möjligt, och när dom säger det så blir man lite nere. Men det är kul att dom nämner tillexempel: När du spelar FC Barcelona Mot Real Madrid så säger dom att det är El Classico! Men en mycket bra insats av Henrik Strömblad Och Glenn Hysén! Mycket Bra!

Hållbarheten: Spela 07, Spela 07 Spela 07. Så tänker jag varje dag. När du väl har börjat spela det så vill du inte sluta! Man måste bara göra ett mål med Ronaldinho eller Zlatan!

Det var mitt Test av Fifa 07 Och min slutsats är:
Köp detta spel!! Om du är ett fotbollsfan så är det STORT Rekommenderat!!
Kommentera Gärna detta test till mig om det är nåt!
//ZcuB

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10