Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fantastic 4

Playstation 2
Fantastic 4
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    27 juni 2005
  • Utvecklare
    Activision, 7 Studios
  • Antal ägare
    58
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 7.6

Speltest av Burken

Inskickad av Burken den 01/09 -05 10:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Jag borde inte få recensera filmlicensspel. Inte för att jag har någon speciell fetisch som gör att jag alltid måste sätta ett visst betyg eller för att jag har någon ond tvångstanke om att jag måste springa runt huset fem gånger varje gång en sekvens från filmen visas. Nejdå, så illa är det inte. Det är bara det att jag alltid blir så sugen på att se själva filmen. Även om spelet är risigt, handlingen redan spolierad och plånboken tom så känner jag nästan ett ohälsosamt sug av att omedelbart impulsspringa till biografen och se den aktuella filmen. Fantastic 4 är inget undantag. Varken från det här personliga måstet eller någon av de andra klassiska filmlicensreglerna. Det är med andra ord inte speciellt djupt, svårt eller unikt på något plan.

Själva nischen med Fantastic 4 är såklart den fantastiska fyran och de unika karaktärer som ingår i den. Starke Ben, osynliga Sue och så vidare. Du pendlar mellan dem och deras krafter när du tar dig runt på banorna i det ganska traditionella beat ém up Fantastic 4 ändå är. Slå lite här, klura lite där och uppgradera speciallattacker när du samlat ett visst antal poäng. Vi har sett allt förut, inte minst i det fortfarande aktuella God of War där det dessutom görs flera klasser bättre. I Fantastic 4 fungerar det och roar ibland. Men det lyfter aldrig. Och det är det som skiljer riktigt bra spel från spel som man kanske har roligt tillsammans med, men i slutändan aldrig kommer ihåg.

Vad jag tycker om spelet
Fantastic 4 är ett bra spel, men avsaknaden av toppar och småbrister som den dassiga grafiken och den närgångna kameran gör att jag tröttnar. Jag tycker att dem hade kunnat spendera mer tid på grafiken. Visst duger den, men den har inte det där lilla extra. Kort och gott: Jag tycker att detta spel är helt okej.

Betyg till spelet
Nu ska jag motevera mina betyg:

Grafiken har varit en VÄLDIGT stor upplevelse, men dock ine vad man hade förväntat sig. Därför har jag gett grafiken en 7:a.

Spelkänslan är väl lite halvbra, men jag lovar att du kommer att leva dig in i spelet. Så därför har jag valt att ge spelkänslan en 6:a

Ljudet får en 8:a. Har inget speciellt att säga om det.

Nu har det blivit dags att motevera hållbarhten. Eftersom att man kan spela detta spel ganske länge (men jag vill kunna spela mer på ett spel.), så därför har jag gett hållbarhten är klen 8:a.


//ÖLburken

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 6