Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inEvil Dead: A Fistful of Boomstick

Playstation 2
Evil Dead: A Fistful of Boomstick
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  20 maj 2003
 • Utvecklare
  THQ, VIS Entertainment
 • Antal ägare
  5
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 9.3

Speltest av yut

Inskickad av yut den 13/12 -08 19:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Evil dead a fistful of boomstick är ett jättebra spel tillverkat av THQ.
Man spelar som Ash, en kille som har i uppdrag att rädda staden Dearborn från zombiesarna som har kommit till människans värld genom portaler från en annan dimension. Spelet är baserat på Bruce Campbells Evil dead filmer.

Karaktär: Man spelar som Ashley (Ash), en gammal medlem i S-mart teamet. Gammal soldat som krigade för unionisterna. När han fick reda på att zombiesarna hade invarderat Dearborn så började han att slåss mot zombies i stället.

Miljö: Extremt bra miljö från städer till grottor. Eftersom man åker runt i tiden så är det bra miljö byte. Banorna är ganska stora så det finns många ställen att utforska och många hemligheter att hitta.

Arkad spel: Det här spelet har också en arkad spels förmåga. Det går ut på att man ska döda ett visst antal zombies på en viss tid och få så mycket poäng som möjligt

Bonusvideo: Det finns även en bonus film som man kan titta på där man ser bakom kulisserna på hur de har jobbat med Evil dead a fistful of boomstick

Vapen: Evil dead a fistful of boomstick har många häftiga vapen man kan använda för att döda zombiesarna t.ex motorsåg och boomstick

Fiender: Det finns en mängd olika fiender som man slåss mot. Allt från vanliga zombies till stora jätte zombies.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Evil dead a fistful of boomstick är ett jättebra spel. Jag har haft det i snart 2 år och det är fortfarande lika roligt. Det var verkligen ett bra köp som var värt priset. Jag köpte spelet för att jag gillar slaktarspel och det här är verkligen ett tecken på slaktarspel som nästan är lite för brutalt ibland. Enda lilla minus tecknet är att det är lite väl svårt ibland.

Betyg till spelet
Grafik: Super bra är det ända man kan säga om grafiken på det här spelet. Zombiesarna ser nästan likadanna ut som på filmer. Blodet ser också jätte verkligt ut.

Spelkänsla: Eftersom spelet enbart går ut på att döda zombies så känns det ju inte så verkligt men miljön får en tia.

Ljud: Bra ljud, motorsågen låter precis som på riktigt.

Hållbarhet: Jag har haft spelet i 2 år och det är fortfarande lika kul.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7