Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCrazy Frog Racer

Playstation 2
Crazy Frog Racer
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  9 december 2005
 • Utvecklare
  Digital Jesters
 • Antal ägare
  39
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.5 6.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 13:34

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är ett slags racingspel, det finns 8 karaktärer att välja mellan! Alla kör på sitt egna vis, som Crazy Frog, han svävar i luften och Matilda (kon) kör en mjölkbil!

Det finns 4 olika cuper att klara ut och ungefär 4 banor på varje cup. Det finns en player läge och två player läge! När du kör på de olika banorna samlar du mynt, som du sedan kan köpa vapen/fällor, som; minor (kör någon annan på den förlorar han/hon farten), raketer (som man skjuter på sina motståndare så att de förlorar fart) och en massa andra vapen!

Vad jag tycker om spelet
Det är inte precis något av mina favoritspel. Det finns för mycket buggar och det laggar ganska mycket ibland. Banorna är inte så värst roliga och alldeles för lätta! Miljön är väldigt enformig, vilket gör det till lite tråkigare... När man har klarat en player läget så kan man köra lite ibland med sina kompisar, annars blir det alldeles för tråkigt!

Men visst, det är en rätt rolig grundtanke med allt ihop, men det mesta kunde blivit mycket bättre, snyggare och roligare. Gärna fler vapen och fler banor skulle inte skada!

Ljudet är ungefär det bästa med spelet bara.
Och, nja, spelet är nog inte riktigt värt dem pengarna som jag köpte det för (149kr), men nu kan man ju hitta det för 50 kronor! Spelet passade inte riktigt mig, men den passar säkert rätt många.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska dålig egentligen, men det är inget som man tänker på under spelets gång. Det mesta är inte så detaljerat alls, men själva karaktärerna är ganska bra. 6/10.

Eftersom det laggar och hackar sig så mycket så blir det lite segt, och det är ett ganska overkligt på något sätt som gör att man inte kommer in i spelet riktigt. Spelkänsla får 6/10.

Musiken är bra, ljudeffekterna också.
Och när man kör om någon annan så kommer det något ljud från den karaktären, som passar just honom/henne! 7/10.

Man tröttnar på spelet väldigt fort, och det är väldigt kort så det är inget spel som man kan spela så länge. Tur att det finns ett tvåspelarläge, annars skulle man tröttnat på spelet efter bara någon timme! 4/10.

Totalbetyg: 5.8 Ljud: 7 Grafik: 6 Hållbarhet: 4 Spelkänsla: 6