Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crash Twinsanity

Playstation 2
Crash Twinsanity
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    8 oktober 2004
  • Utvecklare
    Traveller's Tales
  • Antal ägare
    125
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 20/05 -05 21:37

Handling / story / vad man gör i spelet
Crash twinsanity handlar om Crash Bandicoot, Dr.Cortex och the evil twinsa. The evil twinsa tänker ta över Crashs hem: N-sanity Island. Men cortex vill inte det. Det är ju hans jobb. Dessutom ska dom använda crash som en slav och använda cortex hjärna för att få all kunskap om planeten. När man är crash och cortex kan man utföra en massa roliga saker som att använda Cortex som en hammare eller varför inte slänga ner honom för ett stup. För att klara spelet helt räcker det inte bara att gå igenom det. Man ska även hitta 7 olika diamanter på varje del av ön. Spelet har faktiskt inga laddnings tider alls. Spelet är en enda stor ö som man ska utforska. Som ett rollspel ungefär.

Vad jag tycker om spelet
Spelets sköna humor får mig ibland att garva ihjäl mig nästan. Crash fattar ingenting och Cortex bara klagar och klagar. I början får man se Cortex utklädd till Crashs syster och sedan när han tar av sig kläderna för at visa crash vem han egentligen är utbrister jag av skratt när Cortex försöker tala vett med Crash. Crash bara står där som ett frågetecken och tillslut rycker han till. Men inte för att han fattar. Det är bara för att det kliar på hans hals.
Spelets grafik är snygg som attan. Isen på is grottorna blänker ursnyggt och alla ljuseffekter som påverkar Crash är ljuvliga. Spelet är väldigt stort och varierar med snowboarding där Cortex är brädan och rullandet när dom bråkar. Det som tillställer ännu mer humor är musiken. Gjord på 7 munnar och händer av gruppen SPIRALMOUTH. En gospelkör ungefär. Musiken låter helt vrickad och Crash springer med armarna 20 meter högt upp i luften till det. Utsökt mina damer och herrar.
Det sämsta med spelet är dess kontroll. Crash är för första gången styrd i en riktig 3-D-värld och det gör kameran slö och man ser inte hur långt man ska hoppa ibland.

Betyg till spelet
Grafik:10
Snyggaste spelet med Crash Bandicoot.

Spelkänsla:7
Usel kontroll på vissa ställen men humorn bidrar till att man vill ha mer.

Ljud:9
Världens kanske roligaste soundtrack. Knasig och kul. Bakgrundsljuden är inte dåliga dem heller.

Hållbarhet:9
Stort och mycket att göra.

Totalt:
Typ det bästa vi har sett Crash i någonsin.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7