Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crash of the Titans

Playstation 2
Crash of the Titans
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    12 oktober 2007
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    32
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.4

Speltest av arro60

Inskickad av arro60 den 06/09 -10 20:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Crashs lillasyster Coco har blivit bortrövad av Dr. Cortex och Uka Uka och inte nog med det, Uka Uka har lärt Cortex att med konsentrerad magisk Tiki mojo mutera djur till fruktansvärda mutant bestar. Cortex bygger flera mutanter men då Crash klarar sig genom att ta över mutanterna med mojo så bygger han en enorm mutant som är en blandning av ett dussin djur och massvis med mojo. Då Cortex blir besegrad än en gång så sätts han i skedjor och hans brors dotter Nina Cortex tar över med sina onda planer.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är på svenska och det tycker jag är kul. Då jag köpte spelet visste jag mycket om Crash och jag tyckte han var super men att spelet var på svenska rakt igenom var ännu bättre. Grafiken är härlig, den har så många härliga färger och är ovanligt bra för ps2 enligt mig. Det finns tjugo olika nivåer och på varje nivå finns det gömda voodoo dockor. Om man hittar en sån så låser man upp nivåns konceptgrafik och det är roligt att titta på. Sen finns det massor med andra bonusar som är för mycket för att räkna upp.

Betyg till spelet
Grafiken är super. Det är massor med jätte härliga färger. Det är så bra att man tyckr det är för bra för att vara på en ps2. 10

Spelkänslan är super. Man lever sig in i spelet mycket bra. 10

Ljudet är super. Jag tycket man hör bättre då det är på svenska än på engelska. 10

Hållbarheten är jättebra. man vill bara spela om och om igen. 10

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10