Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Buffy The Vampire Slayer

Playstation 2
Buffy The Vampire Slayer
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    25
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.5

Speltest av kingdomheart

Inskickad av kingdomheart den 29/08 -06 19:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är Buffy och ska hita delar av en männsika. Man har olika vapen som pinne spadar hackor och många andra matrial. Man kan också vara Xander Willow Spike och Faith och den lilla mini mannen. Men man är mäst Buffy. Man går runt i olika delar av staden. På någon banna är man på ett zoo kanske eller så kanske man är i själva staden. Det är väldigt olika. Du kanske undrar hur det skulle vara att vara i varu huset när du spelar Buffy och vampyrerna? Du får chansen att testa det här med Willow. Det är ett väldigt klurigt spel också. Som sätter hjärnan på prov. Gåtor hemliga gångar och gömställen där du kan hitta intresanta saker som .T.E.X. Hjälpmedel om du har lite liv kvar eller dopvatten som dödar vampyrerna..? Du kan ju hitta eld saker okså. Som du kastar på vampyrer eller varulvar så dom dör. Det finns många gömställen att klura på och på redan första banna får duklura väldigt mycket. Men man slås mycket klättrar hoppar över höga hinder och dör väldigt många gånger. Men det är väldigt efektift att spela om du vill få hjärnan på prov lite gran.

Vad jag tycker om spelet
Det var ett väldigt bra spel som man kan spela flera gånger om om man så vill. Jätte bra om man är trött men det är lite läskigt också. Man kan nästan rysa till lite i spelet då och då. Jätte bra spel. Man ser sig själv i spelet nästan. Men det var lite för svårt så man får tänka till när man köper det. men det är ett väldigt bra spel för såna som gilla buffy och vampyrerna för det är ett verkligt spel som alla kan spela tycker jag.

Betyg till spelet
Grafiken var sådär. Inte så jätte bra, men bra för att vara begagnat. Spelkänslan var också väldigt bra. Man kan nästan tro att man är med i spelet själv om man har spelet väldigt länga. Ljudet kan man ändra men det är jätte bra ljud på buffy och vampyrerna. Hållbarheten är säkert olika men det är väldigt bra som har hållit väldigt länge för mig. Bra färger och bra ljud!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8