Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Blade II

Playstation 2
Blade II
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    27 september 2002
  • Utvecklare
    Mucky Foot Productions
  • Antal ägare
    33
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 8.5

Speltest av Krox

Inskickad av Krox den 29/08 -05 11:21

Handling / story / vad man gör i spelet
I Blade 2 Ska man döda Vampyrer. Det är väldigt roligt om man gillar det. Man ska hjälpa hans kompis att med massor av saker som tex: Att sätta bomber. I och ibland ska man döda vampyr "bossar". Och man kan ha dessa vapen: En liknande Mac 10, En Bomerang,2 olika shotguns,Bomber och så kan man ha Blade's svärd.(och man kan ha en speciell Armor)

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt roligt och att spelet är svårt. Om man vill ha en utmaning så ska man köpa blade 2. Spelet är också lite skrämmande om en vampyr kommer hoppande framför en. Jag tycker också att spelet är lite dåligt gjort, för att blade dör nästan aldrig, för en vampyr skadar inte så mycket på blade.

Betyg till spelet
Grafiken är otrolig bra, för man ser blade bra, man har bra sikte och vampyrerna ser lite verkliga ut. Spelets känsla är väldigt viktigt i det här spelet, för du måste vara på din vakt hela tiden. Ljudet är ganska bra, men det är också dåligt, för man hör lite tokiga saker då och då men man hör roliga saker samtidigt. Hållbarheten är ganska bra.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10