Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Batman Begins

Playstation 2
Batman Begins
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 juni 2005
  • Utvecklare
    EA Games, WBIE, Eurocom Ent.
  • Antal ägare
    59
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 7.5

Speltest av molle_man972

Inskickad av molle_man972 den 08/01 -09 20:44

Handling / story / vad man gör i spelet
¤Batman Begins¤

Skapare: Ea Games, WBIE, Euro Entertainment
Genre: Action
14 juni 05

¤Inledning/Story¤
Bruse`s föräldrar blir mördade när dom skulle gå hem från en teater. Bruse blir såklart ledsen och bara sitter hemma och syndar men efter några år i ensamhet tänker Bruse hämnas och döda mördaren. Bruse åker till ett läger för att lära sig att slåss, han kommer få ett uppdrag som är att döda en mördaren dom fångat in men Bruse tackar nej och räddar mördaren och hämnas på ett stort äventyr som Batman.

Vad jag tycker om spelet
Ett helt fantastiskt spel. Spelet har allt ett action spel behöver; spänning, gangsters och bra grafik...

Spelet är ett av dom bästa spelen jag har spelat. Grafiken är det bästa, grafiken är fantastisk. Allt ser så verkligt ut när man väl har kommit in i spelet. Ljudet är det också bra, jag gillar särskilt gangsternas röster för dom låter så snyggt nästan som det kommer från rummet intill. Detta är ett sånt spel man verkligen kan sitta och spela i timmar.

Ett spel i världsklass, värt ungefär 150 Kr.

Betyg till spelet
¤Grafik¤

Grafiken är verkligen speciell, dom har gjort grafiken riktigt snyggt. Grafiken ser så verklig ut fast den egentligen inte alls är verkligen. Grafiken får en 10.

¤Spelkänslan¤

Spelkänslan är också bra, grafiken fick bra betyg och det leder till att spelkänslan och får ett riktigt bra betyg. Om man gå fram till en kille med kulspruta dör man nästan direkt precis som i verkligheten men om man smyger fram och "kidnappar" honom så har man honom som flugan i spindelnätet. Spelkänslan får en 10.

¤Ljudet¤

Ljudet är väldigt snyggt det också, man känner verkligen grymheten i gangsternas röster när dom blir rädda om man tagit sönder något eller deras bestämdhet när dom upptäckt dig. Ljudet får en 10 det också.

¤Hållbarhet¤

Hållbarheten är bra som allt annat i detta fantastiska spel. Som sagt är detta spel ett sånt spel man kan sitta i timmar med och bara spela. Hållbarheten är verkligen värd en 10.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10