Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Bakugan Battle Brawlers

Playstation 2
Bakugan Battle Brawlers
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 oktober 2009
  • Utvecklare
    Activision
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.7 7.9

Speltest av Swires

Inskickad av Swires den 10/07 -10 10:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Storyn.
En dag började det falla ned kort från himlen. Dagen efter började det falla ned Bakugans också. Precis när Dan och Bakugan gänget går förbi kommer Leonidas ned från himlen. Dan tar Bakuganen, men han vet inte vad det var för något. Han tog med sig den hem och lät den vara. Plötsligt började den att prata. Dan tog den och började prata med den. Leonidas berättade allt om Bakugan och bakugan korten. Sedan började alla få Bakugans och började spela med dom.

... Två veckor senare... Då kommer "Din karaktär du ska vara" till Poolen där Dan sitter. Han frågar vad Dan har och Dan svarar: "Ja, det är en Bakugan". Dom gick till affären och köpte en Bakugan. Den Bakuganen kommer du att använda i spelet.

Vad man gör i spelet.
Man går runt och utmanar olika Bakugan krigare. Om man vinner en turnering eller en match så får man poäng. I din karaktärs hus finns det en tabell. Där kan man se vart man ligger.

Bossen i spelet heter Masqurade. Han försöker skicka din Bakugan till Bakugan dimmentionen. Om en bakugan kommer dit är Bakuganen förlorad.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker inte spelet är roligt direkt. Jag fick testa spelet hos en kompis. Jag och han spelade det ofta där och vi klarade tillslut ut hela spelet. Jag tycker det är väldigt likt Yo-Gi-Oh som jag spelade när jag var mindre. Bakugan är 60 % Kopierad av Yo-Gi-Oh enligt mig. Spelet passar för 8-12 åringar.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är väl okej. Men man ser att det inte är verkligt, men när man spelar spelet är det lite verkligare. +0

Spelkänsla: Ja, när man spelar spelet är det som att man är med hela tiden. +2

Ljud: Ljudet är strålande! Om man jämför andra spel så har det här spelet väldigt bra ljud. +5!

Hållbarhet: Man tröttnar lätt när man har klarat ut spelet. Man har liksom utmanat alla, man ligger först i tabellen... Det finns inget mer man kan göra i spelet förutom att bara spela och det är ganska tråkigt. – 2

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 10 Grafik: 6 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 7