Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Athens 2004

Playstation 2
Athens 2004
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    14 juli 2004
  • Utvecklare
    SCEA, Eurocom Ent.
  • Antal ägare
    147
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.6 7.4

Speltest av Wilbur

Inskickad av Wilbur den 05/08 -05 10:46

Handling / story / vad man gör i spelet
I Athens 2004 så får man prova 25 olika grenar som var med under OS 2004. Allt från hästhoppning till simning och Friidrott. I Athens kan man även spela tävlingar antingen satsa individuellt på tex bågskytte eller höjdhopp. Man kan även spelarnas tiokamp eller gymnastik under 2 dagar. Om man blir lite trött på allt sportande så kanske man piggar upp det med lite lerduveskytte med hagelgevär.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker definitivt att Athens 2004 är ett bra och roligt spel som håller ett himla bra tag själv så har jag inte spelat så länge men det är grymt kul. Vissa grenar är lite svåra som tex diskus, simning och korta spring streckor men man lär sig efter man har spelat spelat ett tag. Medans man lär sig det kanske man ska slå rekord i långdistans löpning vilket är en annan sorts löpstil.

Betyg till spelet
Grafiken spelar inte så stor roll i spelet men det är ju ett plus att den är väldigt bra. Spelkänsla är stor pågrund av att man lever sig in i spelet ganska mycket. Ljudet är lite sämre kommentatoren är ganska tråkig men han upplyser om det viktigaste. Det är ingen riktig musik med på spelet förutom en liten truddelutt i menyn. Men ljudet är inte helkass utan mer än okej ljudet enligt mig är inte det viktigaste. Hållbarheten är god man kan spela i evigheter det tycker jag är roligt och bra. Athens är ett lyckat, bra och roligt spel i mina ögon prova det sedan. KÖP DET!

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8