Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Theme Park World

Playstation
Theme Park World
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    16 februari 2001
  • Utvecklare
    Climax Group
  • Antal ägare
    95
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 5.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 26/05 -05 16:06

Handling / story / vad man gör i spelet
I Theme Park Worl somm är uppföljaren till spelet Theme Park kan man bygga sin egen temapark. Tema park menas att hela parken bygger på ett tema. I det här fallet Urtiden,rymden och halloween världen. Men kan bygga massor av karuseller, minispel, mataffärer och det som behövs i en park. Anställ städare,vakter och lustigkurrar som behövs vid tråkiga långa köer. När du byggt en berg-och-dal-bana kan du även åka med den efter att ha vunnit ett visst anttal guld-biljetter som du får när du gjort något bra. Guldbiljettera låser även upp massor av andra möjligheter. för att se vad gästerna vill ha i din park går det att kolla genom att använda en dator som visar deras vanligaste tankar om din park. Följ dem så blir din park väldigt lyckad.

Vad jag tycker om spelet
Detta spelet är riktigt kul måste jag säga. Mycket fantasi används och massor av attraktioner finns att välja bland. Spelet är gjord i simpel grafik eftersom Bullfrog(som är utvecklarna) koncentrerade sig mest på ps2/pc versonen som grafiken var mycket bättre i såklart. Muiken i de båda versonerna är de samma. Enformiga och tråkiga men ljudbetyget räddas avv allt ljud runtomkring. Gästernas skrikande och allt sånt.

Betyg till spelet
Grafik:7
Simpel men charmig. Kunde varit lite mer detaljerad.

Spalkänsla:7
DU bestämmer vad som ska hända. Det är även kul att hänga med i karusellerna.

Ljud:6
Dålig musik men skojjiga bakgrundsljud.

Hållbarhet:8
Håller tills jag åker till Liseberg.

Totalt:
Theme par World är ett bra spel för den som vill bygga parker med fantasi. Vill man bygga en mer seriös park ska man skaffa nån av rollercoaster tycoonspelen.

Totalbetyg: 7 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7