Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Spyro: Year of the Dragon

Playstation
Spyro: Year of the Dragon
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    23 oktober 2000
  • Utvecklare
    SCEA, Insomniac Games
  • Antal ägare
    293
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.4

Speltest av SpyroTobbe

Inskickad av SpyroTobbe den 13/04 -06 11:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Spyro 3: Year of the Dragon:

Alla ligger och sover i draklandet. En tjej vid namn Bianca med hennes noshörningsarmé snor alla 151 drakägg som ska visas upp på "Drakens År". När Bianca ska försvinna med det sista ägget, så råkar hon kliva på leopaden Hunter's svans. Då skriver han och all vaknar, då sprutar Spyro eld på Bianca så hon flyger ner i hål. Då berättar att kommer ifrån "Dom Glömda Världarna". Och dom ska ta alla ägg till Draken Sorcress som ska ha dom för att hämnas på drakarna, hon var med i Draklandet förrut men Sorcress fick ej vara med så hon ska hämnas.


Över allt i "De glömda världarna" kan du hitta ädelstenar som fungerar som valuta du kan använda dom till att aktivera broar,köpa minispel,och kan fria stackars djur som kan hjälpa dig. Det är Moneybags som tar betalt överallt. Det ädelstenar finns:

Röd(1)
Grön(2)
Blå(5)
Gul/Guld(10)
Lila(25)

I varje banan finns det ett eller flera minispel. Det kan vara t.ex vara Skateboard,Tjuvfångning. Det finns jämt 2 nivåer en är lätt och den andra är svår. För varje utmaning får du ett "Drakägg"


Det finns olika "Hemvärldar" i varje finns det ett fordon men du måste hitta en figur från varje värld som ska hjälpa till att få ner fordon från luften.


Efter du har hittat alla figur från varje värld hoppa i Ballongen,Raketen,Helikopter. Då kommer du till en boss. Då måste du och djuret du räddade på världen innan slå ihop er huvuden för att besegra bossen.

Vad jag tycker om spelet
Spyro 3: Year of the Dragon är ett jättebra barnspel jag rekommendar det. Grafiken: Det är för lik Spyro 2 tycker jag också är det slarvig. Spelkänslan: Den är jättebra för det är många och roliga minispel plus bra banor. Ljudet: Bra effekter,Musik,röster. Hållbarheten: Räcker ganska länge man tröttnar inte så fort.

Betyg till spelet
Grafik: Rätt kantig och många fula Textuer.

Spelkänsla: Bra minispel,Många figurer,banor som är roliga.

Ljud: Bra musiker,röster,effekter.

Hållbarhet: Ganska lång "Speltid", Bra Barnspel som räcker länge.

Grafik---6
Spelkänsla---10
Ljud----10
Hållbarhet---8
Totalt----8,5=Jättebra

+ Långspel tid,Bra minispel,Rätt bra grafik för att vara gammalt spel
- Texturerna,Spelet kunde ha varit längre

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 6 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10