Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGex: Deep Cover Gecko

Playstation
Gex: Deep Cover Gecko
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  april 1999
 • Utvecklare
  Crystal Dynamics
 • Antal ägare
  11
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 5

Speltest av Danielll

Inskickad av Danielll den 08/07 -05 17:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Gex är en liten ödla som samlar på fjärrkontroller. Man ska vara gex och hjälpa han att samla flugor fjärrkontroller och medaljer och några gröna händer. Man kan gör roliga saker. T.ex: Åka snowboard, vara soldat, detektiv, brandman, rödluva och många andra saker. Detta här spelet passar för både stora och små.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jätte roligt och jag tycker att spelet är fyllt med mycket fantasi som är bra för barnen. Att få vara en ödla som äter flugor, gör karate-sparkar, hoppar på svansen och är austronaut är jätteroligt. Följ med gex och hans vänner på många spännande äventyr. Kom ihåg att samla medaljer för att man kan få bonus banor av de.

Betyg till spelet
Jag tycker att grafiken är jätte bra för en ps 1 skiva och därför får grafiken är fin 10:a av mig. Spelkänslan ökar mer och mer för varje gång man spelar spelet. När för första gången spelade det ville jag bara spel hela tiden. Och därför får den ocskå en 10:a av mig! Ljudet är rätt okej så därför får den en 8:a av mig. Jag har spelat detta spelet i 5 år utan att tröttna på det så Därför får det en 10:a där ocskå!


// Lycka till i spelet önskar Danielll//

Totalbetyg: 5 Ljud: 5 Grafik: 5 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 5