Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 2000

Playstation
FIFA 2000
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    1999
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    73
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.9 4.5

Speltest av dreamteam

Inskickad av dreamteam den 20/05 -05 16:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Som ni antagligen redan vet så är det ett fotbolls spel. Man kan spela olika turneringar som UEFA/Champions Leuge, kvala till VM osv, och alla ligor finns i stort sett med även dom som man inte kommer att andvända som Israel, men det är väll bara för att det finns någon bra spelare även om jag inte vet vem. För varje turnering som du vinner kommer du att få en spelare till ditt världslag, du ska försöka att fylla hela. När du så småningom har gjort det så kommer du att få en sak, vad det är får du se när du har klarat det.

Vad jag tycker om spelet
Jag gillar spelet men inte för att det är särkilt kul utan det är ett bra tidsfördriv när man ska sitta stilla i långa stunder (jag hade ett portabelt playstation), man tröttnar nämligen inte på det så snabbt. Det är kul att man har så många ligor med för då kan man verkligen sätta ihop sitt drömlag genom att hämta från ligor som Israels. På det sättet så kommer det visserligen att ta evigheter att ta fram sitt drömlag men det blir även roligare att spela.

Betyg till spelet
Grafiken är helt okej för att vara på playstation, fast det kunde ha varit bättre. Det sämsta är när gubbarna gör sina målgester då är det väldigt fyrkantigt, och inget problem under pågående match.
Spelkänslan är bra fast man behöver inte göra så mycket för att det ska gå som man vill, det är lite väll lätt tycker jag.
Ljudet är bra med hejarklackarna och kommentatorerna som ändå kunde ha prata lite mer.
Hållbarheten är jätte bra för man tröttnar inte på det så om du har ett portabelt playstation så ska du ha det till hands, tex när du ska åka utomlands i bil det blir långtråkigt och då passar det bra att spela.

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 5