Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Driver 2

Playstation
Driver 2
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    17 november 2000
  • Utvecklare
    Reflections Interactive
  • Antal ägare
    172
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 5.8

Speltest av Yautja91

Inskickad av Yautja91 den 20/06 -07 14:40

Handling / story / vad man gör i spelet
Driver 2 [rek. 11+]
I Driver 2 kör man bilar i olika banor, fast inte på vilket sätt som helst, utan på ett "crazy" sätt..!
Man kan välja på 2 olika former utav spel: Undercover och Take A Ride.
På Undercover spelar man efter en story och man jagar andra personer med bil m.m.
På Take A Ride däremot ska man bara köra runt i en stad och fly från polisen som jagar en. Man har en minikarta i hörnet där man ser om det är en polis i närheten - om man saktar in tillräckligt och kör lugnt, struntar polisen i dig och du kan köra vidare.
De städer som finns att välja på är Chicago, Havanna, Rio och Las Vegas. Rio och Las Vegas måste man låsa upp genom att vinna banor.
Under spelets gång kan man kliva ur bilen och gå runt till fots. Man kan ställa sig mitt på gatan och höra andra bilars tutor och se de tvärnita framför dig. I Driver 2 kan man stjäla andra bilar genom att endast gå fram till den och trycka på en knapp. Det finns de viktigaste bilarna från gamla klassiker till stora bussar.

Vad jag tycker om spelet
Driver 2 är ett dessvärre fult spel och gammalt - men ändå roligt! Möjligheten att stjäla bilar är riktigt roligt men det känns inte så levande och realistiskt - att man bara går fram till bilen och trycker på en knapp så sitter man i den. Det är synd att man inte kan åka tunnelbanan/L-train i Chicago (den som åker ovanför bilvägen) för man kan gå upp på stationen men man kan inte gå in i tåget.
Poliserna kan gå en på nerverna ibland också. De vill inte gripa en, för det märker man när man stannar lugnt efter vägkanten, utan polisen kommer i full fart och kör in i den bilen man sitter i. Så det enda polisen vill är att ta kål på dig genom att förstöra hela bilen - vilket inte är så realistiskt i dagens läge.

Betyg till spelet
Grafik: Väldigt ful idag. Om man jämför med andra spel som man kan köpa i affärerna är det här stenåldern om jag ska vara ärlig. Ansiktena är fula och ser jätte konstiga ut. Ibland undrar man om man tittar på ett monster. Som tur ser man alltid bakifrån när man styr gubben. En 3:a.
Spelkänsla: Helt OK faktiskt. Man kör bilen med halväkta känsla men man kan sladda och precis som man gör i verkligheten försöka hindra sladden att fortsätta. Bilen kan gå sönder också som det gör i verkligheten så det är inte som vissa andra spel att bilen håller sig glänsande och hel, hela tiden under spelets gång.
Ljud: Rätt tråkig. Men det är bra att det finns ändå. Man får en viss stämning att spelet utspelar sig under de tidigare årtionden. Bilarna låter rätt likadant fast det är inte så mycket man tänker på egentligen då så mycket annat händer.
Hållbarheten: Jag kan säga att Driver 2 är ett fult spel men är ändå rätt fastnande. Trots alla negativa saker som jag nämnt är Driver 2 ett av mina favoritspel av de många Playstationspel jag har. Men idag håller det inte när det finns så mycket mer och bättre. Men under sin livstid har Driver 2 vart ett riktigt bra spel!

Totalbetyg: 5.3 Ljud: 6 Grafik: 3 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 5