Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCrash Team Racing

Playstation
Crash Team Racing
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  1999
 • Utvecklare
  Naughty Dog
 • Antal ägare
  313
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Speltest av Magnus

Inskickad av Magnus den 21/03 -06 23:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Crash Team Racing är ett go-kart spel med Crash och hans vänner och fiender. Allt börjar med att en utomjording som kallas Nitrous Oxide som vill utmana Crash i en go-kart tävling. Om Crash vinner så lämnar Oxide planeten men om Oxide vinner så kommer han förvandla jorden till en gigantisk parkeringsplats och jordens befolkning blir hans slavar. Nu måste Crash och hans vänner till och med fiender tävla mot Nitrous Oxide för att rädda jorden. Nästan alla karaktärer från de tidigare Crash spelen kan man köra som. Som till exempel Dr. Neo Cortex, Tiny Tiger, Polar och många fler.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet har en bra story. Garanterat roligt med flera spelare som man kan utmana. Då kan alla spelare välja deras favoritfigur och köra iväg. Man kan köra vanligt race, kriga mot varandra, köra ett mästerskap och flera roliga saker. Äventyrsläget är långt men roligt på samma gång. Det gör spelet mer intressantare och man vill bara fortsätta att spela. Det finns jätte många banor att bli bra på, banor att vinna och låsa upp nya figurer som man sedan kan köra med den på en eller flera spelare läge. Spelet kom ut i butikerna för länge sedan men den är populär än.

Betyg till spelet
Grafiken kanske inte är den bästa men den är bra för att vara på Playstation. Grafiken blir lite sämre med flera spelare läget. En 8a på grafiken.
Spelkänslan är en typisk Crash Bandicoot känsla. Med saker från de tidigare Crash Bandicoot spelen gör det extra bra känsla. Så spelkänslan en 8a.
Det mesta ljudet kommer från de tidigare spelen precis som sakerna. Ibland stämmer saken och ljudet ihop och det blir en härlig Crash Bandicoot känsla. Musiken påminner också om de tidigare spelen. Så det blir en 8a där också.
Spelet är väldigt långt och det gör den extra rolig att spela. Det är korta banor i början men sedan blir det längre och svårare. En 9a på den.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8