Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inWorld of Warcraft

PC
World of Warcraft
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  11 februari 2005
 • Utvecklare
  Blizzard Entertainment
 • Antal ägare
  1122
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 06/07 -07 11:11

Handling / story / vad man gör i spelet
World of Warcraft är ett rollspel. När man börjar spelet ska man välja mellan Horde och Alliance. Horde är de onda och Alliance ska föreställa att vara de goda så klart. Om du till exempel väljer att vara Horde kan du välja att vara Tauren, Orc, Undead, Troll och om du har The Burning Crusade kan du också vara Blood Elf.
Om du väljer Alliance kan du välja Human, Night Elf, Dwarf, Gnome och om du har The burning Crusade kan du vara Dranei.
Det finns 9 olika klasser: Druid, Mage, Rogue, Shaman, Warlock, Priest, Warrior, Paladin och Hunter. I Horde kan man vara alla olika saker förutom Paladin (men om man har The Burning Crusade kan Blood Elf vara Paladin) och i Alliance kan man vara alla förutom Shaman (om man inte har The Burning Crusade för då kan Dranei vara Shaman).
Horde
Tauren kan vara: Druid, Shaman, Warrior och Hunter.
Orc kan vara: Hunter, Rouge, Shaman, Warlock och Warrior.
Troll kan vara: Hunter, Mage, Rogue, Priest, Shaman och Warrior.
Undead kan vara: Mage, Priest, Rouge, Warlock och Warrior.
Alliance
Dwarf kan vara: Hunter, Rogue, Paladin, Priest och Warrior.
Gnome kan vara: Mage, Rogue, Warlock och Warrior.
Human kan vara: Mage, Priest, Paladin, Rouge, Warlock och Warrior.
Night Elf kan vara: Druid, Hunter, Rogue, Priest och Warrior.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Druid lätt är bäst för de kan förvandla sig till olika djur, de är bäst som feral druids helt klart.
I level 10 lär man sig bear-form, en björn så klart som är som en Warrior och får mer liv och strengh. Och tankar bättre i Intancs och group quest och mm. I level 16 får man en quest där man kan få Sea lion, ett sjö lejon som simmar 50 % snabbare och så klart kan den vara under vatten hur länge som helst.
I level 20 lär man att förvandla sig till Cat-form, då blir man typ en Rogue. Man får mer agilty och man slår snabbare. Man kan göra prowl så man blir osynlig och sen kan man göra en bättre attack om man är osynlig. Man måste också för det mesta vara bakom fienden när man gör det.
I level 40 får man dire-bear form en bättre form än bear form så klart. I level 40 får man också Moonkin form som gör att man blir typ som en mage. Man skadar mer med magier och får mer armor. I level 50 får man tree of life så man healer bättre och blir typ som en Priest. I level 68 får man flying form så man kan flyga bara i outland (bara i The Burning Crusade annars är högsta levlen 60).

Betyg till spelet
Grafik: Jag tycker att grafiken är värd en tia för den visar alla detaljer och man ser tydligt alla saker. Det finns inte många andra spel som har lika bra grafik, faktiskt nästan inga alls.

Spelkänsla: är väldigt hög eftersom man inte styr med musen utan med knapparna w a s d och man kan göra allt möjligt. Man kan hoppa från stup. Till exempel är det på många spel att man liksom inte kan hoppa ner i vatten och dyka, man kan inte alltid rida på saker men man kan det på WoW.

Ljud: ljudet passar perfekt in i spelet, vapenklingandet låter väldigt äkta, magierna hör man liksom när dom åker genom luften mm.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10