Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











World of Warcraft

PC
World of Warcraft
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  11 februari 2005
 • Utvecklare
  Blizzard Entertainment
 • Antal ägare
  1122
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av superboy

Inskickad av superboy den 02/07 -07 15:39

Handling / story / vad man gör i spelet
Detta spelet är ett rollspel man spelar online och går ut på att klara quest och få level. Man spelar i en värld som heter Azeroth och varje ras har sin egen historia om t.ex. om hur dom valde sida och hur dom precis lyckats överleva. Det finns två olika sidor Horde och Alliance, Horde är dom onda och Alliance dom goda. I Horde kan man vara Undead vars huvudstad heter Undercity, Orc vars huvudstad heter Orgrimmar, Tauren vars huvudstad heter Thunder Bluff och Troll som delar huvudstad med Orcerna. På expansionen The Burning Crusade kan man även vara Blood Elf vars huvudstad heter Silvermoon City. Alliance kan vara Människa vars huvudstad heter Stormwind, Night Elf vars huvudstad heter Darnassus, Dvärg vars huvudstad heter Ironforge och Gnom som delar huvudstad med Dvärgarna. I The Burning Crusade kan man även vara Draenei vars huvudstad heter The Exodar.
De 9 olika klasserna på WoW är Druid, Mage, Warrior, Rouge, Priest, Warlock, Hunter, Paladin och Shaman.
OBS! Man måste betala ca 100 kronor varje månad.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker själv att Tauren Druid är dom bästa överlägset.
För att dom kan förvandla sig till olika former mest djur.
Dom kan förvandla sig till Björn form som är som en Warrior (level 10). Cat form typ som en Rouge (level 20). Travel form gör dig 40% snabbare (level 30). Dire Bear form bättre än vanlig Bear form (level 40) Moonkin form man skadar mer med magier och blir typ som än Mage men skadar lite mindre och har mer liv och armor (level 40 om man har Balance talents). Tree of life blir som än priest och helar andra och sig själv rigtigt bra (level 50 om man har Restoration talents). Flyg form så man kan flyga (level 68 bara i Burning Crusade kan också bara användas i nåt som heter Outland).
Jag tycker det är det bästa spel jag någonsin spelat och är värt att betala ca 100 kronor varje månad.

Betyg till spelet
Grafik:
Det är en väldigt bra grafik än av dom bästa jag sett. Man ser tydligt vad man gör. Det är några små fel men det får man räkna med i ett så stort spel som World of Warcraft. En tia till grafiken.

Spelkänsla:
Spelkänslan är väldigt hög och man känner sig nästan kraftfullare när man går upp i level och när man dödar någon i den motsvarande factionen får man en härlig känsla av att man gjorde något bra för sin faction och något dåligt för den andra spelaren i den andra factionen. En tia till spelkänslan.

Ljud:
Det är väldigt bra och man hör tydligt små detaljer som är viktiga i spelet t.ex. magier och vanliga slag med vapnet och man hör olika ljud beroende på vilken magi man gör. Så jag ger en tia till ljudet.

Hållbarhet:
Man kan alltid bli bättre i något så det är typ omöjligt att bli den bästa i allting. Även när du är högsta leveln och det bästa i sina proffessions kan man alltid skaffa nya saker och vapen, göra en bättre guild, skaffa mer pengar, lära sig att göra nya saker i sina proffessions och göra raider mot motståndarnas städer, med mera. Så det är typ omöjligt att sluta. Så jag ger en klar tia till hållbarheten.

Totalt en tia (en elva om man kunnat) till World of Warcraft!
Av Philip och hans kompis Balder!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10