Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inWorld of Warcraft

PC
World of Warcraft
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  11 februari 2005
 • Utvecklare
  Blizzard Entertainment
 • Antal ägare
  1122
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av Qeaker

Inskickad av Qeaker den 15/01 -07 21:52

Handling / story / vad man gör i spelet
World of Warcraft är världens största MMORPG spel. (Massivly Multiplayer Online Role Playing Game)
Man ska skapa en gubbe Horde eller Alliance. Det finns fyra raser i varje lag. I Alliance finns det Human, Night Elf, Dwarf och Gnome.
I Horde finns det Orc, Troll, Tauren och Undead.
Du spelar bara spelet Online. Du kan träffa människor från hela Europa! Just nu är det 8 miljoner personer som spelar World of Warcraft. Det handlar om att man skapar en gubbe och man göra massa med uppdrag och man går upp i level. Den högsta leveln är 60 men i expansionet är det 70! När man spelar så gruppar man mest med kompisar och dödar svåra monster eller så. För varje level som går kan man använda bättre och bättre vapen, armor mm. Spelet är SUPER stort. Det finns två kontinenter, Eastern Kingdoms och Kalimdor. På Kalimdor är Night Elfs, Orcs trolls och taurens. I Eastern Kingdoms är Humans, dwarfs, gnomes och Undeads. Men glöm inte att vara UTE med dina kompisar ochså, inte bara i WoW. (World of Warcraft)

Vad jag tycker om spelet
Jag har själv spelet och är level 60 och jag ÄLSKAR det, jag har hållt på med det i ungefär ett år nu. Men en nackdel är att det kostar runt 120kr i månaden. Man kan antingen betala med kort, eller så köper man ett 60 days pre-paid card. Vart man än kollar i World of Warcraft (WoW) så är det personer överallt! Jag och min kompis har kört tillsammans jättelänge. Vi är lite beroende. Så glöm inte att vara utomhus med dina kompisar ochså.

Betyg till spelet
Grafiken är sådär, träden i WoW är lite platta och gubbarna som man är är lite, aa, fula eller vad man ska säga, så därför ger jag en 8.
Spelkänslan är underbar, man liksom är inne i spelet när man spelar, man ignorerar riktiga världen när man spelar! Därför en 10.
Ljudet är jättebra, på varje ställe man är på så kommer det som ett krigs musik ellet nåt. När man fightar så kommer det en spännande musik, när man dör så kommer det en sorglig musik o.s.v. Därför en 10 på Ljud.
Hållbarheten är 10 för man aldrig tröttnar på spelet.
VARNING! Beroende framkallande!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10