Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inWorld of Warcraft

PC
World of Warcraft
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  11 februari 2005
 • Utvecklare
  Blizzard Entertainment
 • Antal ägare
  1122
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.2

Speltest av Eric_Max

Inskickad av Eric_Max den 17/12 -05 19:21

Handling / story / vad man gör i spelet
I stort sätt så går det ut på att döda. Du börjar i level ett och har inte många attacker. när du gör uppdrag eller dödar så får du xp som gör att du går upp en level. Då kan du köpa fler attacker men det kostar.
Det är bra för att du kan träffa andra spelar som sitter vid sina datorer och spelar, om du kommer nära en av dom så kan du döda den beroende på om du är ond eller god.
De goda raserna är: Människa, Nattalv, Dvärg och Gnom. De onda raserna är: Orch, Troll, Tauren och Undead (ett skelett). Alla raser har inte samma attacker utan man är olika klasser. Det finns 9 olika klasser.
Mage, har bra magier men har dåligt med armor (armor gör att du står emot mer skada)
Warrior, Inga magier men slår hårt och tål väldigt mycket skada, den kan använda köldar och rustningar.
Rohge, använder en mittimellanbra klädsort, slår väldigt ofta och kan smyga (steltha).
Priest, Använder sämsta klädsorten men kan använda magier och heala andra. (en magi som ger andra liv)
Warlock, Använder också sämsta klädsorten men använder magier, när man är i level 8 så kan man köpa en imp, en liten varelse som springer efter en och hjälper till att döda.
Hunter. Använder mittimellanbra klädsort men börjar med pilbåge (respektive ras) , det bra med huntern är att den kan tämja djur. tex en varg i vildmarken. det lär du dig i lv 10.
Paladin, (kan bara användas av goda raser) Använder bästa klädsort och slår bra och kan heala sig och andra.
Druid. Använder mittimellanbra klädsort men kan förvandla sig till olika djur kan ochså heala sig. lär sig att bli björn i level 10.
Shaman, (kan bara användas av onda raser) använder mittimellersta klädsorten och kan lära sig att bli en varg. kan heala sig.
Alla attacker behöver nånting för att användas. (oftast) Det finns 3 olika sorters saker som gör att du kan använda attacker. Rage (ilska) använder Warrior och Druid. Mana, använder Druid, Warlock, Hunter, Shaman, Priest, Mage och Paladin. Energy, Använder Druid och Rohge.
Vapen. Alla klasser använder ett slagvapen. Det vapnet använder ingen Rage, Mana eller Energy.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är jättekul, inget blod alls nästan. Du kan också åka till nya ställen där monstrerna är högre levlar. Plus att spela med andra spelare är också jätte kul.
Nu när det är jul så kan du köpa snöbollar som du kastar. Det enda minuset är att det tar bara längre och längre tid att gå upp i level så det är rätt lätt att man tröttnar på sin spelar och gör en ny annan sorts spelare.

Betyg till spelet
Jag tycker grafiken är bra. På bossar och sånt så ser de väldigt värkligt ut.Spelkänslan är också bra man kommer in i spelet och blir lätt beroende av att spela och gå upp i level :) Ljudet är också bra! När du blir anfallen/anfaller nån så säger den ofta nåt. Hållbarheten är bra, du kan ha spelet väldigt länge pga att varje vecka uppdaterar man spelet på hemsidan och det kommer nya uppdrag, vapen,kläder m.m. Men om du vill kunna spela så måste du skaffa et konto som du loggar in på. Och det kostar omkring 120 svenska kronor i månaden, men! Det är värt det! SÅ KÖP SPELET OCH GÖR EN spelar på en server som heter Twilight Hammer. Jag är en gnom roghe i level 21 snart 22. Jag heter Jollibolli.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10